Oj tam pitolisz:D
Oj tam pitolisz:D
Jak zawsze:D:D
Ja też zawsze zdejmuję z listwami. Wolę się nie szarpać z tymi zatrzaskami, zwłaszcza od czasu jak w poprzedniej połamały się blaszki, które siedzą środku.
Zrobię jutro foto skrzynki.
Wg mnie odginanie tych szpilek jest dość proste, ale Łukasz jak tak robisz za każdym razem to te cienkie blaszki, do których przykręcone są listewki z tą małą śrubką dość mocno się odginają i na pewno lakier pod nakrętką się ściera i potem rdza etc... Poza tym kto to widział, żeby przy AR robić coś szybciej, a nie tak jak należy? :P (dobra dobra, wcale nie zaczynam.. :P )
I co, nikt nie ma czujnika wstecznego do skrzyni biegów?
Każdy robi jak uważa.Masz rację troszkę się wygną te blaszki ale nie trzeba tego ciągnąć pół metra tylko kilka cm a to większych szkód nie robi przynajmniej u mnie tak było.Uwierzcie mi jak by coś szło nie tak nie robił bym tego bo też jestem przewrażliwiony na jakiekolwiek zepsucia czegoś:) A póki co nie stwierdziłem by coś odstawało czy było nie równo przymocowane:P
Ludzie , popadacie w skrajności .
Spokojnie można odchylić i nic się nie dzieje ( przez pół roku jeździłem , z nowymi zatrzaskami w grilu - są mniejsze i listewka wypadała z grila przy hamowaniu , dopiero jak kupiłem stary girl przełożyłem i jest cacy i nie odkręcałem śruby pod kierunkiem )
Grzesiu , czujnik ten kosztuje ile 20zł ? wiec nie rób wiochy :P
no nie 22 kosztuje lub jak ma byc dobry to 35;)
W Tychach chcą za niego 65zł... :) A czym się różni dobry od zwykłego? :P
ze ma jakakolwiek marke np facet:) a nie cos tam germany robione w chinach;)