to dla takich wrazen warto gorki poszukac :mrgreen:Cytat:
maxa 220 km/h oczywiście na równej, z góry poszła by pełne 221 km/h
Printable View
to dla takich wrazen warto gorki poszukac :mrgreen:Cytat:
maxa 220 km/h oczywiście na równej, z góry poszła by pełne 221 km/h
A jak dojżeliście taką różnicę w wskazaniach :mrgreen:
oczywiście to hipoteza bo nie ma w Polsce takiej góry no ale jak już to prawdziwy killer zobaczy te 1 nago dzinę a jak nie zobaczy to zmyśli :)
a ja nie wiem ile wyciaga i nie chcę wiedzieć..............ważne że ładnie przyspiesza a jechałam alfą najszybciej 150km/h :) bo i tak do tej predkości mało który samochód jej dorównywał ;//
Mnie też skura cierpnie jak słyszę jakimi prędkościami warjaty sie poruszają 180 to dla mnie jest już dość na publicznej drodze więcej jechałem ale ze strachem w oczach to czyste szaleństwo . Dla mnie ważne jest przyspieszenie a nie ile na maksa wyciągnie
witam
a mnie sprawia frajde i przyspieszanie i v - max i hamowanie i zakrety. Jak się lubi pojeździc to wszystko sprawia frajdę , a im częściej się daje w palnik to wyczucie auta umiejętności , znajomość kresu możliwości własnych i auta ,a przede wszystkim zachowanie w krytycznych momentach lepsze . miałem kilka wypadkow w swoim życiu a najszybszy przy prędkości 65 km/h. Po prostu byłem tak znudzony , że nie skupiłem się na drodze , tylko na krajobrazie :DDD i wyrypałem w barierę na zjeździe z autostrady.Skasowałem cały lewy przod. Tyle tytułem bezpiecznej powolnej jazdy .
pozdrawiam
kubacik, miałeś kolizje przy predkosci 65km/h jeśli bys jechał 200 pewnie bysmy się nie dowiedzieli że taki ktos istnieje. Chciałbym zobacyć tego doswiadczonego rajdowca :mrgreen:
fiat coupe 2.0 Turbo 235KM licznikowe 260km/h to jest juz cos a jaka adrenalinka miodzio polecam
niejeden już udawał Colina McRae
a oto co się z takimi rajdowcami dzieje (uwaga - drastyczne - wchodzisz na własną odpowiedzialność):
http://www.scheurijzer.nl/ i klikamy na lewo w link schokkend +18
<OO> <niee>