Dokładnie tak, gdy to przeczytalem to oplułem sobie monitor ze smiechu :D
Printable View
Dokładnie tak, gdy to przeczytalem to oplułem sobie monitor ze smiechu :D
Faktycznie coś drogawo sobie policzyli :-/ ale generalnie muszę coś zrobić z moimi lampami bo zwariować można (dodam że mam zamienniki DEPOSREPO) za cholerę nie da się ich wyregulować
Poradźcie coś Koledzy
Odświeżę temat. Czy ktoś przerabiał lampy w 156 po FL?? Cały czas czytam o soczewkach od Mondeo. O który dokładnie model i rocznik chodzi??
Panowie i Panie. Z jakich aut polecacie montowac soczewki? Z ktorymi jest najmniejszy problem. Pytam poniewaz mam mozliwosc zalatwienia za free soczewki z Nissana Almery po FL (na H7) i zastanawiam sie czy podejda
oki, postaram sie jakies fotki pstryknac
jeden uzytkownik z forum przerabial u allegrowicza PAAW Dawid ale w wersji przed fl, w kazdym razie wkladal mu soczewki z mondeo ale ktorego MK to nie wiem, za to koszt byl smieszny bo z polerka i regeneracja odblysnikow placil u niego za sztuke chyba 200zł. Pisalem do nich maila ale cos odpisali ze juz nie bardzo sie w to bawia. moze jakby bylo nas wiecej chetnych to by sie podjeli.
Według mnie może być problem z szerokością. Zależy jak chciałbyś umieścić soczewki, czy rozcinając odbłyśnik (tak jak to było na forum), czy tylko rozwiercić go w miejscu żarówki.
Kolego czy to z tego modelu te soczewki??
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWAX:IT