Ja też się melduję, dzięki wszystkim za udany weekend i do zobaczenia :)
Printable View
Ja też się melduję, dzięki wszystkim za udany weekend i do zobaczenia :)
Dotarłem do domu, padam na pyska idę spać, to chyba świadczy o wyczerpującym weekendzie.
I my dotarliśmy - Dzieki za super wekend , i w szczególności za uridzinowy spacer LIGARA !!!! do zobaczyska:)
Odlot - chyba wiecej nie trzeba dodawać :d dzięki wielkie widzimy się za rok :)
My dotarlismy kolo 15, ale dopiero teraz moge trafic w odpowiednie klawisze ;) Jak zwykle bylo w pyte, gdyby tylko nie ten mega kac. Dzieki wszystkim za gruba impre i co zlego to nie ja (zreszta niewiele pamietam)
Również wszystkim dziękuję za super wypad, szczególnie Misi, Karolinie i Socikowi za wspólny sobotni wypad i jeszcze raz osobno Socikowi, za "niezażyganie" w sobotę w nocy podłogi pod którą znajdowało się moje łóżko piętro niżej :) Pozdrawiam wszystkich Marcinów !!
Do następnego
Było zajebiście :)
Dla nas krótko, ale i tak zajebiście ;)
Podziękował serdecznie :)
Rutyna dawaj zdjęcia :D
Kolejna edycja dobrze spędzona :) podziękowania dla organizatorów i wszystkich uczestników :) było meeeegaa ;)
My juz też w domku ,wielkie podziękowania dla organizatorów za ogarnięcie całego nie zapomnianego zlotu:) naszym tancerzom za super pokaz tańca ,za nocne przejście drogi krzyżowej :D a całej reszcie towarzystwa za bardzo miły wieczór ,pozdro i do następnego