Nie wiem, a krócej to ile?
- - - Updated - - -
Tylko oryginał z aso. Możesz oczywiście coś tam rzeźbić ale nie jest łatwo bo nic nie pasuje P&P. Musisz mieć 2ohm i zamontować je magnesami do góry.
Printable View
No właśnie. Bo wszystko jest do dsp, głośniki w drzwiach dsp, wzmacniacz, tylko ktos wyjął te z półki, podstawy są na forum do sprzedania bo już się kontaktowałem ze sprzedającym i aktualne, ale nie ma głośników. A same w półkę strasznie ciężko znaleźć. Cena ASO raczej nie będzie przystępna:(. Jeszcze jakby ktoś był w stanie mi podać jakiej średnicy są i jaka moc? Dzięki za info
Nie dpbierzesz bez rzezby polki zadnych glosnikow. Tam sa 16" 2 ohm. W aso cos kolo 300zl za glosnik ktos kiedys pisal
To bardzo dziwne ale nie mam pomysłów dlaczego tak się dzieje.
A to z tą godziną to znane, po prostu nasze icki demontami prędkości nie są :sarcastic: i takie zwieszki moga się pojawić.
Radziu - dobra rada. Dzwoń i pytaj w ogłoszeniach z częściami, że chcesz głośniki z półki i nie wypytuj o żadne DSP czy procesory dźwiękowe tylko po prostu o głośniki z półki. Telefon w rękę, ogłoszenia allegro/olx trochę cierpliwości i dojdziesz do celu.
ja tak własnie robię już parę miesięcy :P jak ktoś ma to sprzedaje kompletne DSP, udało mi się kupić zepsute głośniki za symboliczną kwotę razem z obudowami teraz zostało tylko zregenerować.