Przecież pisałem wcześniej, że książka na szybciora zrobiona i to tak, że trzeba niezłego naiwniaka żeby te wpisy (pismo, pieczątki) łyknął ...
Do tej V-ki poza paskiem nic się nie dostanie już ?
Żadnej rolki ?
Printable View
Napisałem do gościa i uwaga.
Cytat:
witam zdjecia postaram sie zrobic sa dwa brify stary i nowy ksiązka jest od początku aut z przegladami do 2010 roku z przebiediem 90tys podbijana w tym samym serwisie sprawdzalem to sam osobiście po vinie mam dużo interesantów i umówionych na weekend a co do ceny to żona pomyliła 3500zł alei tak czekam do niedzieli bo interesanci podnoszą mi cene czekam na najwyższa oferte
Ciekawe jak sprawdził po vinie,że książka podbijana w tym samym serwisie?
Po winie hmm...Ciekawy, czy wytrawnym czy po prycie...haha:)
Masakrą jest to co sie dzieje. Oszustów pełno. I to w żywe oczy kłamią.
sam pracowałem w serwisie skody i można sprawdzić każdą naprawę i serwis po vinie jeżeli był wykonywany w autoryzowanym salonie ale z doświadczenia wiem że nie podaje się takich danych interesantom
Hehe, najlepszy tekst to ten że czeka na najwyższą ofertę bo tylu chętnych, buehehehe:) Podejrzewam że 95% tych potencjalnych chętnych jest na tym forum i było nią zainteresowanych za te 1300 a nie 3 razy tyle.
Ja obstawiam że 100% osób to osoby z forum :)
Jak powiedział ktoś mądry "Przypadkowa osoba 155 nie kupi" - no chyba że za 1000zł
Żal patrzeć na taką historie. Widzimy jak ktoś kupuje samochod za 1300zł, dorabia książeczke, wymyśla historie i podnosi cene.
Jak ktoś naiwny kupi to będzie później gadał różne głupoty.. Ehh