Tak tak trzecie zdjecie. W wersji przedliftowej ten plastik by strasznie tandetny. Bez elektryki nie ma tego plastiku, jest skora (ale jak to wyglada teraz to nie wiem , najlepiej zobaczyc w salonie)
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Skora + alcantara jest swietna, moze dlatego, ze sama skora totalnie mi nie lezy i za nic bym nie wzial. Alcantara jest milsza, cieple wrazenie robi. Logo Alfy na oparciu bardzo mi sie podoba, bialo zielona nić duzo bardziej mi weszla niz czerwona i podgrzewanie foteli w miare szybko czuc.
Jezeli chodzi o plastiki przy elektryce foteli to nie zauwazylem mankamentow, moze dlatego, ze nie wiem jak bylo przed liftem.
Jakby byly jakies pytania odnosnie MY14 to sluze uprzejmie :cool:
Mam czerwoną z grigio magnesio (czyt. szary metalik? hehe :) ) i wygląda cool. Sama skóra nie wygniata się, konserwuje środkami gliptone, innych nie testowałem, bo z tych jestem bardzo zadowolony (fajny zapach/wygląd po/itd.).
- - - Updated - - -
Plastik się nie zmienia, jedynie guzików przybywa :) a sama skóra ma taki kolor jak na fotce. Załącznik 119301 czerwień nie jest taka "oczojebna" :) w trakcie produkcji między 2010-12 ten kolor ponoć 2 się zmieniał raz był właśnie taki bardzo intensywny, a potem bardziej stonowany.
- - - Updated - - -
Ja mam, w kontekście audio, chciał bym ramkę u siebie wymienić z kokpitu i wstawić jakieś inne radio i zastanawia mnie czy pasowała by ramka z MY14. Możesz zrobić kilka fotek zbliżenie/oddalenie itp. ? Martwią mnie guziki z lewej strony tego tematu pewnie nie przeskoczy się. Z drugiej strony na sieci są ramki do wersji sprzed liftu, tylko to nie jest metal, a jakiś plastik co mi już jakoś nie "leży" :) Może ktoś ma jakieś inne ciekawe pomysły? wkładal radio 1DIN i pochwali się zdjęciami/sugestiami/linkami ?
Czyżby najmocniejszy diesel miał mieć 175km? W brytyjskim katalogu już ma http://www.hwmalfaromeo.co.uk/media/...Price-List.pdf We włoskim konfiguratorze silnik 170(5?)km jest niedostępny.
Mialem przyjemnosc siedziec na nowych fotelach skora czarna + alcantara...fotele o niebo lepsze...fajnie wygladaja ale ta skora plaska bez struktury cos mi nie pasuje...w tym momencie piszedlbym za czerwona ale ona znow ma za pstrokato z tym dodatkiem na desce rozdzielczej...
Jak sprawuje się navi w Giulietta? Warto brać? Jak z dokładnością i aktualizacja w późniejszym czasie? Pytam bo dostałem niezłą ofertę na auto z navi i jeżeli nie warto to zawsze 4500 zł w kieszeni :)
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
powiem tak...jak przesiadlem sie z Julki po lifcie z Navi do swojej to jakos pusto u mnie wyglada :P
bardzo polecam ekran 6.5'''naprawde robi wrazenie! wszystko bardzo ladnie widac chociaz nie jest to wyswietlacz typu ipad czy S4 bardziej pod tom toma podchodzi wiec nie jest diabelsko czuly ale mimo wszystko jest bardzo przyzwoicie wmontowany w przeciwienstwie do kolorowych wstawech w boczkach i na desce
Ja bez nawi bym nie bral...naprawde jak na zywo sie siedzi to caloksztalt piekny...
A jak same mapy i ich aktualność? Do tej pory korzystam z automapy. Jeżdżę głównie w kraju.
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Aktualizacje są diabelnie drogie... Jak dla mnie wmontowywany TomTom jest dość rozsądnym kompromisem - kable się nie plączą, jest integracja z wyświetlaczem, a 4 aktualizacje map rocznie kosztują 160 zł...