Ale wstyd, taka brudna była jak ją widziałaś;) dopiero wczoraj zabrałem się za czyszczenie. Pozdrawiam!
Printable View
Podoba mi się to zdjęcie - nie widać przerysowanych drzwi ;)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej (chyba) 147 ti dzisiaj na srodce ok 22giej :)
pozdrowienia dla Anki Greciową 9 jechała,łapki były:)
Wczoraj pod Termami w Poznaniu 159 PJA z ramkami :)
A chwilę później 166 oramkowana na RSA :)
Pozdrawiam.
wczoraj pozdro 159tka na PCT oramowana na parkingu selgrosowym :)
Ktoś wczoraj wieczorem przejeżdżał srebrną 166FL JTD przez długą goślinę?
Pozderki dla kierowcy :P - wczoraj Jarocin. Z mojej strony łapki nie było :P :D
Pozdrawiam kierowcę czerwonej 147 widzianej dzisiaj na Królowej Jadwigi. Pogoniłbym za Tobą ale miałem córe na pokładzie :)
Piątek wieczór widziana 156tka na starym rynq ;),
Pozdro dla czarnej 147 CT która stoi właśnie pod Biedronką na Polance w Poznaniu ;)
Wyryte rantem felgi
Pozdrowienia dla kolegi w 159 sw 2.4 czarne widzianego pod M1 jechałem za tobą takim samym tylko 1.9.
Misiek co za felge masz u siebie ładnie się prezentuję.
Pozdrawiam kolegę z czarnej gt w dieslu na rej pwr... 19.06.2015 po godz 17 s5 pod Poznaniem. Spoczko jazda :-)
Pozdrawiam 156sw srebrna na POB ....
Trasa oborniki poznan
Oraz 159 na PTU...na jagiellonskim blok 57
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
No siema :) zastanawiałem się czy fotki strzelasz :) Straszne korki a ja trasa Rogozno-Poznan-Toruń lekko sie spieszylem ale ciezko cos wyprzedzac :)
147 PJA na ramkach widziana dzisiaj pomiędzy ul Przepadek a Al. Wielkopolska (nie pamietam jak ta ulica się nazywa, chyba Pułaskiego) - machałem z Cromy
Pozdrowionka dla 156SW, która zaparkowało obok mnie na os. Sobieskiego przy klinice "Ty i Dziecko".
Zdjęcie niestety pstryknąłem jak już wyjeżdżałem ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...i-alfa_156.jpg
krzyzie
krzyzie - Serdecznie pozdrawiam!
Pozdrawiam właściciela AR156, rej. PMI coś z 35C :P ulica Bukowska, P-ń.
Pozderki również dla właściciela 156SW, rejestracja na PO, dworzec PKP. :)
Chyba mijałem dzisiaj jakąś srebrną 156 SW na ramkach PJA ok. 7:40 na Dolnej Wildzie.
Pozdrowienia dla wlasciciela 147 ktory mrugnal swiatelkami na znak obecnosci misiaczków godz 20 Sierosław trasa Poznan-Nowy Tomy$l
Pozdrowienia dla czarnej 156 po lifcie na os Jagielońskim. Ładne felgi 19" gdzie je kupiłeś?
Siemano , to są 18stki :)
Pozdro na piłsudzkiego dla GT ciemnej wczoraj okolo 17-18stej
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Pozdrowionka dla 147 dziś na Głogowskiej ;)
...Pozdrowienia dla czarnej 159 (SC )1.9 jtdm na ramkach dziś ok.16.45 w alejach w Częstochowie :-)
Wpuściłem Cię z mruganiem :-)
159SW
Pzdr :-) powinno iść w śląskie :-D
Pozdrowienia dla czarnej 156 z dużą naklejką Alfaholicy na tylnej szybie, widziana dziś na parkingu przy jeziorze Strzeszynek w Poznaniu ;)
PS. Stałem po drugiej stronie srebrną 156 SW ;)
Pozdrawiam kierowcę ciemnoniebieskiej 159 jadącej koło 15.30 Niestachowską. Ładny kolor :)
również pozdrawiam z Piłsudskiego ;)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej Gt widzianego na drodze dębińskiej
również pozdrawiam ;)
Pozdrawiam kierownika z czerwonej 56 w Kłodawie, do trzech razy sztuka, tym razem zdążyłem dać łapkę. :P