Karol ja tez w plp, a gdzie na jakim dziale robisz ?
Ale co Tomek ?
Printable View
Karol ja tez w plp, a gdzie na jakim dziale robisz ?
Ale co Tomek ?
na głownym szeregu dzial PGZ...
witam witam najlepszego po Świętach co do Osna tak jak juz prezes wie mam problem bo to akurat moj weekend pracujący zle policzylem wczesniej:( bede staral sie z kims zamienic ale wszystko jest jeszcze przede mna kupilem juz farbe na moja niunie chcialem ja wyszykowac na 15.04 jak juz cos konkretnego bede wiedzial to dam znac pozdrawiam
O zdrajca, malować się będzie....... i co zamierzasz tak ładnie sam wyglądać? A co z flagą? Niedługo będą i nie pomachamy sobie razem? Oj nieładnie, nieładnie....;)
slavol chyba jednak sobie pomachamy pozdro
No i tak trzymać.... :)
chłopaki 22 maja jest większy spot w michałkowie za jarocinem na lotnisku będzie tam tez jakiś festyn lotniczy impreza zaczyna się od 11 jak jest kto chętny sie przejechać to ja z gosią i maja jedziemy. a więc zapraszam:-)
http://www.zawodybalonowe.pila.pl/ a u nas 28 i bedzie genenesis przeniesiem spota na sobote i zrobimy nowe wybory bo slavola nie bedzie :)
Witajcie.
Jakieś spotkanie jutro, przed wyjazdem do Ośna, i po to aby się tradycyjnie zobaczycz jak zawsze w niedzielę.
chyba nie chyba ze ten nowy sie pojawi buszmeno w pracy impuls zakochany slavol ma komunie w koncu kupia mu zegarek :) na forum napiszemy co i jak
a wiec jezeli chodzi o sno to moja propozycja i bez pyskowek :) spotykamy sie o 8 rano w czarnkowie vice niech wybierze miejsce my je znajdziemy i trzeba zabrac z soba grile i zarlo ja wezme grila podejrzewam ze jacki z gorzowa tez i hiacenty wiec 3 starcza trzeba kupis wegiel rozpalke alkohol :) i zarlo to co kazdy je pasi buszmeno ty sie dogadaj z impulsem bo my razem wyjedziemy z reszta spotkamy sie w czarnkowie slavol wymys jakas trase alternatywna bez korkow :) i dziur
Niestety, niemożliwe. Na pewno będzie trochę dziur, a być może jakieś koreczki małe...... Miejsce na spotkanie.... orlen na głównej ulicy Czarnkowa, nie daleko spółdzielni mleczarskiej, każdy trafi a jak nie to każdy miejscowy pokieruje. Bobryt wspomina że pod figurą spotykają się o 11.00-11.45 więc już nie wiem na którą jedziemy.....
myślę że w świebodzinie będziemy koło 11:15, o 11:45 myślę żeby wyjechać, bo ok 13 w ośnie chcemy być.
to z pily o ktorej startujemy tak zeby spokojnie jechac 150nie przekraczajac pozdro
bedzie ktos dzisiaj na lotnisku??jesli tak to o ktorej??i czy bierzecie pod uwage F1??
Witajcie.
Karsto no raczej F1:). Pytanie do władz Temu Piła do Świebodzina przez Czarnków? Czy ja coś przeoczyłem na mapie, bo jakoś tak mi naokoło wychodzi. Planowałem na Poznań i A1 prawie do celu.
szkoda ze nie ugadalismy sie na godzine konkretna teraz kolo 18 pewnei nikogo nie ma i nie bedzie juz dzisiaj a po F1 jak bylem sie przejechac to nie widzialem nikogo :(
sorki tak wyszlo ale zebys wczoraj napisal nie byloby problemu bo my z impulsem handel obwozny otworzylismy:) moze z nami sie wybierzesz do osna lubuskiego na grilowanie a wyjechac mozemy o 8 z pily bedziemy ok 9 w czarnkowie :) a ta trasa jest lepsza tak vice zdecydowal
wlasnie nie pomyslalem o tym i nie mialem bardzo kiedy... no coz nastepnym razem napewno uda sie spoktac...
a na ile tam jedziecie i kiedy jest wyjazd??
wyjazd rano w niedziele i powrot chyba wieczorem w niedziele
z checia bym sie przejechal z wami zawiazal nowe znajomosci ... jesli uda mi sie zalatwic wolne i o ile zona nie bedzie pracowala to bym sie z Wami przejechal o ile nikt nie bedzie mial przeciwko:)
Mysle ze nikt nie bedzie mial nic przeciw :) Na jakiej zmianie robisz ?
w niedziele mam 2 zmiane w srode dopiero sie dowiem czy mi da wolne to wtedy tez dam znac czy udaloby mi sie z Wami wybrac:)
a o mnie to zapomnieliście co?? ja nie jadę do berlina na zakupy a więc z wami pojadę to gdzie jest zbiórka?? no i przypominam że w piątek o 17 u nas jest ognisko jak kto chce to zapraszam
a kto ty za jeden :) znamy tylko twoja zone bo ona ma alfe :) i przygotowuje pyszne steki na grilla:) nie zapomnielismy zbieramy sie w swiebodzinie pod jezusem tam bedziemy ok 11.30 a zbiorka jest 11.45 przywiez mi z berlina kebaba tureckiego ale z kuraka musi byc w ciescie i na 100% turecki :)
kurna nie doczytalem slavol wybral trase przez wronki pniewy to gdzies tam sie spikniem telefonem wedlug zumi w miedzikowie sie spotkamy na e 30 ty masz prosto z poznania a my zjedziemy z miedzychodu
No to prezes namieszał, michu, jedź sobie do końca a2, potem na świecko, jak miniesz rondo to stań na pierwszej lepszej stacji paliw i dzwoń do prezia, a jak my będziemy pierwsi to prezio-samozwaniec dryndnie. Myślę że około 10.00 się gdzieś tam spikniemy..... pasuje?
moja alfa dzisiaj zameldowala gotowość do jazdy odświeżona a wiecie ze mialem dziuramy intercooler zupelnie innego ducha ma teraz pozdro
dzis pisalem z sucharem tez jedzie spotykamy sie ok 9 na orlenie w czarnkowie kto jedzie z nami
Oczywiście, że przyjadę na 9 do Czarnkowa. Do zobaczenia.:)