Oxy koksy, zapytać nie zaszkodziło ;)
Printable View
Oxy koksy, zapytać nie zaszkodziło ;)
zyje kto tu..?
Wrocek wita :-)
Chyba alfy posprzedawane że tak cicho :D
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Alfa mało przebiegu bo w serwisie, a jak jezdzi to też stoi, bo na lawecie :D może jakieś spotkanie?? Pablo kiedyś w lubaniu będziesz? ;)
Do zgorzelca się nie wybieram bo tam rysują blachy
Osobiście to zrobię jak nie przyjedziesz :D tigre to już chyba alfe sprzedał, albo forum wykasowal. :P Panowie ktoś wędkuje? ;)
Tigre był wyjechany na wakacje , a alfa ma się bardzo dobrze - wczoraj była na przeglądzie i diagnosta stwierdził że choćby chciał to nie ma się do czego przyczepić :cool:
Ehhhh, TIgre, kiedy wpadasz na spota?? :) Są grzyby po tych deszczykach czy nic? ;) Ponoć w czechach cos borowikami sie chwalą, i chyba sie na dniach wybiore pod frydlant :)
A gdzie te deszcze niby miały być?!Masz na myśli te parę kropli które spadło ostatnio i jeszcze szybciej wyparowało?Po takiej suszy będzie dobrze jak się grzyby chociaż pod koniec września pokażą - o ile coś naprawdę popada.
E no nie przesadzaj... Padało od 15 w niedzielę, cała noc, cały poniedziałek, cała noc, i do południa we wtorek :) do tego rano jest już dość mocna rosa :)
Najlepiej do pierdoltic się wybrac tam są fajne grzyby papierzaki.
Jeszcze nie ma, a już późno więc jak się pojawia to pewnie podgrzybki. Rok temu pod frydlantem był wysyp borowikow ;)
Z cyklu widziany , widziana w Zgolku dziś pod MDK Time cirka 17:30 kombi 156 na ORI xenkach , kolor chyba Verde Boreale....i w skórkach i na ramkach:D
Nigdy jej nie widzialem :P za to w carefourze pracuje gosciu, stoi czesto przy komisie czarna 159 sw z relingami na dachu, zawsze macha i mruga :) ale bez ramek, wiec trzeba zaczepic :P
Siemanko, Powoli się rozglądam za felgami 17 na zimę do 159 które wejdą na duże brembo, jakby ktoś coś to dajcie znać :)
Ja czekam na info odnośnie moich 17 :D
Spróbuję ogarnąć temat czy juz mogę sprzedawać bo też mnie to już meczy
Czekam na info :P jak coś pisz na fb :)
05.09.2015r, spocik pod mc'donaldem przy starym dworcu. Godzina 17:00. Chętnych zapraszam.
akurat kiedy mam wesele w z-g :| ehh
A ja akurat będę w Szklarskiej :p
Trudno. Kto może niech się pisze. Nikt nigdy terminu nie rzuci... Ja rzuciłem poraz kolejny i zaś nikomu nie pasuje... :X
Może 11-12 września co ludziki?
Może 12 bo teraz jadę do Karpacza i się chyba nie uwine
Mnie też by bardziej odpowiadało 12, bo w tygodniu to dopiero prace o 17 kończe :)
To na 12tego;) wstępnie:) Jeszcze na 100% się dogadamy w czw/pt tak:)
Jak 12-tego to może w Węglińcu na paradę z okazji święta grzyba razem pojedziemy ? :rolleyes:
A grzyby suszone będą zbierać :D
Z wyjazdem do weglinca nie glupi pomysl :)
No i co hurtowo do lasu na suszone grzyby...? Szczerze to mi się nie chce :)
Dobra uj z tym najważniejsze to żeby w ogóle te spotkanie doszło do skutku, w piątek mam nadzieje żę dogadujemy się ostatecznie i w sobote jesteśmy pod mcdonaldem ;)
Moja szara myszka jest szanowana, tak samo jak staruszka i nie jeździ po drogach polnych ;)
Szkoda że staruszka już nieźle popiskuje ;p
Jest w lepszym stanie niż twoja :P A to ze piszczy to nic złego. Niestety nie które paski piszcza co jest normalne, po prostu akurat trafiłem na twardy pasek, a nie będę go wymienial- bo piszczy... :) mi to nie przeszkadza, niech se piszczy, idiotow odstrasza :D
Twardy pasek? a może twarda woda? Kupujesz z hartów i innych psów to tak jest :)BTW.Przyszły wizytówki!!!
Kontakt 791024997 lub tutaj.Mam 250 sztuk do rozdania.Cena 60zł.Dla niewierzących moge pokazać scan rachunku.
Tak twardy pasek ;) paski zawsze tylko getsa.
Nie wierzę Ci, dawaj scan, do tego pisemne potwierdzenie sprzedawcy i nagranie domofonem :D
Ja biorę 41szt, idealnie za dyszaka :P poproszę wysyłkę kurieren ups ubezpieczona paczkę na 20k euro, ewentualnie nadaj transatlantykiem :D
Jak 41szt wychodzi za dyszke to też mogę tyle wziać ;)