Kaac Ty swoją zrzutę już zrobiłeś, bo dałeś mi 30pln zamiast 26pln.
Kaac Ty swoją zrzutę już zrobiłeś, bo dałeś mi 30pln zamiast 26pln.
Kaac. Dziekuje za linie obrony :-)
Rigidigi,najmocniej Cie przepraszam za zwloke. Przelew dostaniesz za sekund kilka..
Od dluzszego czasu mnie tutaj nie bylo, a koszulki wylecialy mi z glowy.
Ostatnimi czasy mam problem z wlasna glowa i ogarnieciem zycia.
Kaac'u jest troche wtajemniczony.
Nie jestem naciagaczem czy cos.
Marek. Gratuluje zajebistego podejscia, czasami w zyciu sa wazniejsze problemy niz koszulki, moze dlatego mi wypadly z glowy.
Teraz siedzac na porcelanie wchodze na forum i szok... zapomnialem...
Mea culpa i przepraszam.
Ps. Pierwszy nr ktory mi podales serio byl niepelny/niepoprawny.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/07/148.jpg
W dobie telefonów, internetu, elektroniki (bankowości elektronicznej). Miesiąc nie uregulować śmiesznej płatności to wygląda źle. Jakbyś się nie tłumaczył wygląda to jak wygląda. Nie jeden tu wspomniał że można było dać jakikolwiek znak. Co chyba nie było trudne. A Ty się poczułeś urażony jakbyś zapłacił w terminie i nie był niczemu winny.
Oczywiście zawsze znajdą się obrońcy uciśnionych ale przecież wyraźnie widać kto tu jest poszkodowany.
Tak czy siak dobrze longman że się odezwałeś i mam nadzieję że Sławek otrzyma swoją należność.
Poczulem urazony? Troche zrozumienia gosciu.
Jaki znak? Po prostu prawie miesiac nie bylem na forum. Najzwyklej w swiecie nie mialem czasu. Nie da sie tego zrozumiec... kasa juz poszla, no chyba ze jeszcze chcecie mnie oskarzyc o falszowanie dokumentow bankowych :D
Swiat nie kreci sie tylko wokol alfy romeo i tego forum.
U know?
Przeprosilem, zaplacilem. Przyznalem sie ze moja wina.
Co jeszcze? Mam upasc na kolana i blagac o przebaczenie?xd
A Sławka zrozumiałeś czy tylko siebie potrafisz rozumieć? To może ja też powinienem nie zapłacić za parę pokoi i powiedzieć żeby mnie zrozumieli? Przecież świat się nie kręci w okół zlotu i hotelu. Jakim prawem by się mieli domagać należności? Rozumiesz o co mi chodzi?
Dobra już luz w gaciach chłopaki.
Cieszę się, że longman się zreflektował. Dla mnie koniec tematu i liczę, że następnym razem nie będzie konieczności dyskutowania na takie tematy na forum.
Dobrze że się szybko to wyjaśniło. W przyszłym roku postaram się na miejscu wszystkich zobligować do płatności bo było sporo problemów z tym. Dużo ludzi, wiele osób nie kwapiło się z uregulowaniem drobnych płatności i trzeba było za tym biegać. Ale poprawię się i zapnę to lepiej w przyszłym roku :D
Marek, a podobno to ja mam wiecznie odpowiedzi na każde pytania z flota argumentów ;-) akurat to ty jesteś organizatorem i to na wstępie musisz ogarnąć ;-) robisz z igły widły jak gimnazjalista... Zwyczajny Problem z czasem i niexwyczajny prywatny. Oczywiście nie popieram tego typu zagrywki, ale każdy ma problemy te mniejsze jak i większe. Sam jak wysyłam paczki mam masę problemów z czasem bo nie każdy jest poukładany od A do Z
Rigididigi, lepsza jest nadpłata, która wykorzystasz na jakiegoś średniego browarka ;-)
Chyba nie muszę pisać kto się zachował jak gimnazjalista więc daruj sobie takie metafory.
Jak już ktoś tu wspomniał na pewno w przyszłym roku wszystkie płatności będą płatne z góry. Widać nie można niczego zostawiać na żywca bo potem trudno to połapać :) do tej pory nie było takich problemów, ale też się już nie powtórzą :P
Marek widze ze masz wielkie problemy z tym jak ktos Ci chociaz delikatnie zajedzie na ambicje. Gimnazjalista?
Spoko, moze byc ;)
Masz cos jeszcze ciekawego do powiedzenia na moj temat? Chetnie poczytam do sniadania i sie posmieje.
Nie musisz wszystkiego wiedzieć o czyiś ambicjach :)
Nie musze.
Ale Ty z kolei drogi kolego, nawet nie probujesz zrozumiec drugiej osoby.
Spotkalem sie z takim wazniakiem-organizatorem na forum mondeo.
Z doswiadczenia wiem ze nie warto z takimi ludzmi dyskutowac wiec zostaw sobie swoje uwagi dla siebie ;)
Odbitka z Gimnazjalista zapewne była do mnie, ale wporzo mam swój wiek nie musze zachowywać się jak 40 latek, przyjdzie na to czas. Luzuj majty bo Ci okular zaparuje...
Nie wazne do kogo.
Skoro jest tutaj tak powazana osoba to chociaz on powinien trzymac klase ;)
Jasne, ja tam jestem wciąż w pełnym luzingu jak nie ma poważnej rzeczy to po co się denerwować. Zalecalen kontakt telefoniczny do Ciebie bo też miałem problem z kontaktem do Ciebie, ale zostałem nakierowany i wiem jak to wygląda
Panowie. Robicie niepotrzebne zamieszanie. Niektórzy zachowali się niepoważnie z różnych powodów i na różnych płaszczyznach. A teraz trwa klasyczna zagrywka robiąca mętlik ot tak, aby zaistnieć. Typowe dla forum zniekształcenie rzeczywistości. Może postronne osoby których na zlocie nie było pomyślą że macie rację. Ale mnie ani uczestników nie interesuje co myślą osoby postronne tylko te które były.
Po paru stronach tematu wychodzi na to że nie można zwrócić uwagi komuś kto nie płaci należności i zachowania gimnazjalistów są wzorcem do naśladowania tylko organizator z paroma innymi był zbyt poważny i zajęty żeby dostrzec młodych gniewnych chcących zaistnieć. Cóż tak bywa :lol:
Po poprzednich zlotach jakie organizowałem nie było takich sytuacji. Co je wyróżniało od tego? hmmm.... :)
A może zbierzmy tu wszystkie uwagi i propozycje. Proponuję aby każdy komu coś nie pasowało o tym tu napisał. Wszyscy, każdy na pewno coś takiego znajdzie co by zmienił. Wyciągnę z tego wnioski, wprowadzę zmiany. Ci wszyscy co do mnie PW pisali też tu mogą się wypowiedzieć jeżeli chcą aby treść była upubliczniona.
Bez urazy Chlopaki ale Marek ma racje. Longman nie ma 15 lat, wziales cos to za to placisz i tyle. Rachunkow za dom tez nie placicie bo jest ciezka sytuacja zyciowa? Badzmy dorosli.... Marek dobrze ze sie zajmie ta sprawa bo w tym roku bylo troche oplat na miejscu: koszulki/piwo/ litewski specjal. I ciezko bylo to ogarnac :D
Bylo zrobic platne z gory ot co. A nie tak na urwanie jaj wszystko na szybko...
Jak mowilem. Przeprosilem 3 razy, mam sie plaszczyc przed Wami teraz czy co bo juz nie wiem?
Marek, już nie zganiaj, że paru innych poważnych bo ty sam ;-) już nie powiem kto z dorosłych i jak zachowywał się po alko, skoro my nawet po tym się zachowywalismy ;-) spoko, podoba mi się Twój tok myślenia - napisze, że ktoś pomyśli, że macie racje bo wtedy uwierzą, że to ja mam rację spryciula z Ciebie. I nikomu nie muszę nic udowadniać,żeby zaistnieć czy coś - hajsu z tego nie ma, ale cóż. Marek zachowujesz się typowo jak człowiek starej daty czyli stary wszystko młody nic totalny nisz społeczny. Super podejście. Dareme, oczywiście Masz rację, ale nie możemy porównywac czynszu czy kredytu do zapłaty za bluzkę, fakt, faktem, ale osoby, które dobrze gospodarcza czasem Nie potrafią nawet odrobinę zrozumieć tych co go Nie mają ;-) i tak jak wspomniałem nie popieram czegoś takiego, ale wkurwia mnie to jak ktoś robi. Igły widły ;-)
Nic dodac nic ujac :D
Kaacu po Twoim wybryku na zlocie raczej nie jesteś osobą, którą można pod jakimkolwiek kątem traktować poważnie. I dobrze wiesz o czym mówię bez rozstrzasania tego publicznie.
Za błędy winić Tapatalk i operatora MB526
Wiem, o malunkach Woskiem po aucie nic ciekawego - czarny humor - byłeś w moim wieku wiesz o co chodzi, i nie chodzi o zaistnienie bo mam to głęboko ;-) urazy do Ciebie nie mam bo jako jedyny byłeś z którym szło normalnie o to całkiem na poziomie pogadać i nie powiesz, że nie ;-)
Marek, a tak apropo zapominalstwa..
Jakis miesiac temu jak bylem ostatnio na forum mowiles cos o kubku ktorego mi nie dales na zlocie.
Do dzisiaj nie doszedl, z tego tytulu tez mam zrobic afere? :D
Zaraz będzie bo to nie jego wina tylko ty się zapomniałeś przypomnieć hehe :sarcastic:
Oczywiście. Ja o niczym nie zapomniałem. To ty zapomniałeś. No ale jak się nie żegnałeś to i nie dostałeś. Potem pisałem maila żeby ci wysłać ale bez echa więc co ja będę za tym więcej biegał. Jak to napisałeś "świat dookoła zlotu się nie kręci" :lol: gdybym dostał adres to bym wysłał. Widocznie olałeś to jak i kasę dla Sławka.
Herbig też nie dostał ale jakoś mam z nim kontakt
P.S. Czekam nadal na jakieś pouczające wskazówki odnośnie zlotu. Opinie innych nie zadowolonych. Ale poza odraczaniem płatności i gimnazjalnymi zachowaniami - to nie przejdzie.
......
Wyslalem Ci adres. No comments.
Z reszta... na potwierdzeniu przelewu co wyslalem Slawkowi tutaj tez jest moj adres.
Idzmy zatem dalej. Na przelewie ktory dostales za noclegi jest moj adres.
Idzmy jeszcze dalej...
Prawie Ci 2 razy zaplacilem za nocleg bo twierdziles ze nie zaplacilem :D
Ja też bez.komentarza - wszystko pod swoją dupe i nic więcej taka jest mentalność większości polaczkow niestety.
Właśnie, to przestańcie wreszcie komentować bo jak do tej pory to sami stanowicie jakiś dziki front wyznawców wypaczonej wizji świata gdzie malowanie zboczonych "fresków" przed małymi dziećmi uważacie za normalne.
Adresu nie dostałem, psem tropiącym też nie będę. Na kilkanaście osób jadących na zlot raptem kilka robiło przelew ze swoich kont (tak domniemam po nazwiskach i płciach). 80% przelewało z kont kobiet (a większość była na kocią łapę a nie po ślubie), 10% może ze swoich (nie wszystkich muszę znać). W tym wypadku mogłem Ci powiedzieć "wysłałem, szukaj sobie u tego co przelew mi robił". Uznałem że lepiej zapytać o adres i telefon (dla kuriera niezbędny).
I tak jak patrzę na całokształt tej rozmowy to najbardziej widzę cierpi kaac a wciąga w to postronne osoby. Chłopak ma nieodpartą chęć pindolenia o dupie marynie o wszystkim ze wszystkimi. Nie potrafi dopuścić do świadomości że niektórzy mają ważniejsze rzeczy niż odbierać telefony późnym wieczorem żeby posłuchać o nowych oponach albo o dylemacie wyboru tulejek (45minut o tulejkach......). Po prostu typ mnie zmęczył do tego stopnia że w ogóle nie chciało mi się gadać. W czasie jak i po zlocie widocznie mocno to się na kaaca psychice odbiło bo zaczął najazdy że jestem sztywniakiem, za stary itd. Poczuł się niezauważony. A teraz pajacuje.
A longman w gruncie rzecz biorąc był pozytywnie odebrany przez wszystkich, gdyby odpisał z adresem (albo się pożegnał na zlocie) i uregulował kasę ze Sławkiem to nikt nic by nie miał. A tak to kaac pewnie się wyżalił mu przez telefon (albo PW), poczuł sprzymierzeńca i heja :lol: przecież chłopaki nic innego nie robią jak sobie wtórują.
Po mnie to i tak spływa bo za rok zorganizuję kolejny zlot i na pewno bardziej udany.
Cały czas czekam jeszcze na jakiś cichociemnych chcących się wyżalić. Ponieważ od poważnych ludzi opinię już zebrałem. Zarówno złe jak i dobre zdanie, budujące uwagi i chęć wsparcia z rok. To cieszy.
A od was pany to można liczyć na zboczone malunki i problemy z płatnościami. Choć jak wspomniałem, wierzę że longman jest spoko, tylko "losowy przypadek" tak to rozwiną.
No to tyle ode mnie, nie będę już rozwijał wątku.
Marek nigdzie się nie poczułem nie zauważony czy coś innego, ale widzę boli Cie to i wykorzystujesz fakt, że dzwoniłem. Szczeniacko się też zachowujesz twierdząc, że z czesien przyjechałem, a nie z Łidka to już jakieś pierdolenie jak w gimnazjum jakbyśmy się mieli ruchac za przeproszeniem o to jest dorosłe zachowanie? Domyślnie się co ktoś może robić, a może tego nie robi? W szkole Cie biedny zuczku popychali i poniżac? Ukojenie wreszcie znalazłeś tutaj? Bo ja nie, na zlocie bawiłem się świetnie z wporzo ludźmi ;-) a zboczony kreski na klapie bagażnika podkreślam klapie bagażnika i powiedz mi, które z tych małych dzieci dosiegaloby żeby zobaczyć? Strzel sobie baranka w ściankę bo tak wyolbrzymiasz różne herezje, że robisz się conajmniej śmieszny. Natomiast mało co bym zapomniał pewnie już się domyślasz, że może sex tel z longmanem cisne bo przecież nie wyszedł w szereg za ciebie, odpuść w końcu bo to jest jak wyżej pisałem conajmniej śmieszne bidulko.
Odpusc kaac, nie warto juz :D
Naprawdę nie ma ważniejszych rzeczy dla niektórych na świecie-niż pieprzyć bzdety o niczym?! Podobno niektórzy tacy to zajęci pracą i życiem,a tracą czas na coś-czego aż nie chce się czytać.Kaac-u - nie wiem czemu Ty taki zadziorny jesteś.Więcej powagi ,optymizmu i samokrytycyzmu.
Marek zrobił zajefajny zlot i jak ktoś na Niego bluzga - to chyba potrzebuje porady lekarza.
A jakby ktoś mi zboczone malunki na aucie wymalował-to na rozmowie umoralniającej chyba raczej by się nie skończyło:confused:
Oj Kaacu, Kaacu...
Krótką masz pamięć, że zapomniałeś o całych tylnych drzwiach i błotniku...
I jak jestem "niespotykanie spokojny człowiek", tak dwóch Panów proszonych jest o wyluzowanie, tym bardziej, że jeden odzywa się tu nie wywoływany początkowo. I za przeproszeniem, proszę się odpitolić od Marka, zrobić Mea Culpa i zamilknąć kończąc ten temat.
Marek a ty wyluzuj i zakończ temat standardowym "EOT", bo naprawdę czasem nie warto karmić... sam wiesz.
Bez odbioru.
Owczar jeżeli byłby to jakiś klej czy coś wpier... Bym osobiście bez myślenia jakie konsekwencje będą. Ale zwykłym Woskiem do auta, który po przejechaniu mikrofibra schodzi to śmiałbym się z tego. Jestem optymistą ludzie z otoczenia wiecznie mi to powtarzają, ale jak jest taka czarna owieczka co chodzi szerzej od Hawajkow, które ma na sobie to wybacz ja sobie nie dam ;-) niech sobie odblaskowa kamizelkę organizator bohater założy bo nikt tego na pewno nie wie. Danus własnie na takie wyponianie jak to zawsze się ubezpieczam no i jest cyknieta fota dokładnie jaki był rysunek i na czym i błotnik był zostawiony. No i jak wiadomo grunt to mieć podejście do siebie i z siebie żartować tego akurat nikt nie zauważył ;-) ale co ja tu będę pisał bo jestem młodym Gniewnym z prawkiem za paczkę Mackow czarnych i walacy diesla do odciny na każdym biegu.
Czytając to :
A potem to :
Jak Cię brać poważnie.. Sam sobie zaprzeczasz... ręce opadają. I drzwi Ci aparat też wyretuszował ?
Aha i z tego co pamiętam, to był 4 zlot, ja byłem na ostatnich 3 i nigdy nikt nie miał do nikogo żadnego "ale", bo i nie miałby o co...
Kolejna sprawa, że z takimi "żartami" to nadajesz się na zlot forda, szczególnie biorąc pod uwagę ich niewybredne komentarze, które miałem wątpliwą nieprzyjemność podsłyszeć przy kolejce :(.
I serialnie zakończmy ten temat bo to się żenujące robi.
Załącznik 172577Załącznik 172578Proszę bardzo
Komentowali na sto pro do jaj bo też to słyszeliśmy i nie omieszkalem im powiedzieć, że każda morda pasuje do Forda i jakoś każdy się śmiał, a tutaj zadumani biorą wszystko serio..
A no i poważnie się w trumnie leży więc ja cały czas na luzingu i z jajem, a tu sama smetnosc. Ja byłem na tyłu złotych i cały czas zachowuje się tak samo i jakoś tam nikt nie miał problemów, a żarty szły do bólu ;-) włącznie z rysunkami na autach. Może z wami jest coś nie tak i nie łapiecie?
Ale się uśmiałem:)
Ewidentnie widać na klapie, że dymana osoba ma cycki:D
I to jest takie poważne Darus? Śmiało można było takie cyknac na moim aucie, a nie smecic