Ja także będę:) Piracik nie darowałbym sobie gdybym twojej belli nie obejrzał:)
Printable View
Ja także będę:) Piracik nie darowałbym sobie gdybym twojej belli nie obejrzał:)
oki to w takim razie na rynku o 18. Do zobaczenia!!!!
stereo dobrze mówi, spotkajmy się na Orlenie :)
Witam, widzę że cisza jak makiem zasiał, dzięki za spota i przypominam wszystkim że widzimy się jutro o 19.00 w Kleczewie nad jeziorkiem. :)
oki ja się pojawię niewiem tylko czy sam czy z Anią :rolleyes:
też przyjade z Martą jakby coś, Wonski weż aparat:)
za pozno wszedlem i male problemy technicze..
a teraz wrzucam fote z niedzieli z papaznika :)
http://img703.imageshack.us/img703/9...0807143.th.jpg
Hahaha przynajmniej klimat był ;D !
Dzięki za spota,chyba buło spoko, tylko Stereo z sziszą brakowało. Pierwsza N-ka
Przepraszam na nastepnym bede napewno i shisha obowiazkowo :D
Było spoko było, tylko frekwencja słaba i jakimiś hondami i szmelzwagonami poprzyjeżdzali :p a tak chciałem fajne zdjęcia mieć :p Wstawiam chociaż to jedno :) Załącznik 31944
a tweetego nie bylo?:D
Tweety był był ale vw pickupem :p zajechał i jak wysiadł to kupa piachu z niego wyleciała :D ale usprawiedliwione to jest bo remontuje swoja 155 :)) a xofer schował swoją 164 pod koc i oooo... przecież wcale tak zimno nie było :p
Panie i Panowie dziś o 3 startujemy z Tweetem na zlocik :)
Stereo jak mogłeś tak porzucić swoją Alfę? stoi biedna sama pod jakimś sklepem bez opieki.. no wiesz.. zawiodłam się na Tobie:P
pochlałeś Belle :/ no wieeeesz...
My już w domku, zlot super - możecie żałować, że Was nie było;) Na spocie pochwalimy się z Tweetem zdjęciami i wszystko opowiemy. Ogólnie na torze super, parę aut wypadło z toru, w jednej "wypadającej" jechał Tweety jako pilot ( na fotkach super widać ) zawieszenie poszło się.... , spływ kajakowy kozacki - kupa śmiechu, park linowy też spoko, Tweety zakochał się w drzewie;) Mi na torze spadł wężyk od regulacji ciśnienia turbo i zobaczymy czy turbo nie siądzie:( Na "Podlasiu" piliśmy szampana z wódką z piwem i z energy drinkiem w jednym;)hehe
no to widać że się nie nudziliście i pełno przygód było :) zdjęcia obowiązkowo musicie pokazać :)
tak jest bez zdjęć się nieliczy :cool:
Spocik w sobotę o 18 ?
niestety beze mnie w sobote;/ ale Rafał mi wszystko opowie :)
Ja najwcześniej na 19.15
ja tak samo, dopiero po meczu Sokoła :) 19:15 Xofer i Tweety weźcie laptopy to zgramy fotki od Sukienki z Łeby i pokażecie wasze z Biłgoraju :)
mi raczej pasuje:)
To 19.15 na rynku ?
19.15 ale lepiej na orlenie, zawsze jest gdzie zaparkować i później możemy zmienić miejscówke :cool:
U mnie jest mały problem bo nie mam transportu
Przyjechać po Ciebie ?
Ktoś chętny na otwarcie naszego regionalnego klubu ? Nie wiem np: Wielkopolski/Koniński - czy jakiś taki;) Ja mogę zrobić stronkę, zrobili byśmy sobie jakieś małe gustowne naklejki na auta ? Tweety coś takiego ja PKAR ( Podlaski Klub Alfa Romeo ) Podlasie;)hehe
mnie się pomysł podoba :D
Już mam nawet pomysł na nazwe: " Konińscy Alfa Pijacy" ;)
Jak reszta ekipy ?
ja jestem za :) Roman ta twoja twórczość :D
Można coś takiego zorganizować, tylko żeby nasze grono się powiekszyło i nowi Alfiści tez sie odezwali i dołączyli do nas!!
albo Klub Palących Sziszę...ha..pomysł rewelacja.Gosia
Moja Bella dorobiła się nowego reflektora przedniego prawego, drugi mam dostać 20 września. Za prawy zapłaciłem 125 zł - nówka i oryginał Bosch !!! Nie wiem skąd ten facet je wytrzasnął bo wszędzie jest cena od 700 do 1400zł i mało tego - produkt wyczerpany bez możliwości zastąpienia. A JA MAM :D:D:D hehe
Kupiłem sobie jeszcze chromowane listwy na przedni zderzak, 430zł :) Taniej o 1000zł niż normalnie chodzi po necie;) :D:D:D
W drodze zawias silnika i skrzyni, osłony amortyzatorów, sprężyny i łożyska :D:D:D