taaa Sebie pasuje bo nie bedzie musiał alfy odpalać tylko zapchnie na luzie do myjni :D
na 25 to może i ja bym sie pisał :)
Printable View
taaa Sebie pasuje bo nie bedzie musiał alfy odpalać tylko zapchnie na luzie do myjni :D
na 25 to może i ja bym sie pisał :)
Jesli 25 to ja się pisze, bez wzgledu na miejsce i godzine:) nawet na maszewie!:D
ja tez się na 25 piszę, bez względu gdzie :D
sebaaa powietrze jest lux ! takie świeże, swojskie :D
no i to mi się podoba że trochę chętnych jest :) oby tak dalej :)
Hehe Adrian no wczoraj to było ostro swojskie powietrze :D:D
Groszek nie wiem czy chciało by mi się pchać :D no już bym odpalił na te kilka metrów :D
Seba, znowu Cie z początku nie poznałem:) haha:) Alfe zmieniłeś:D??
ok to hala mistrzów lub tama Włocławek ja będę na pewno
Hehe no widzisz ja Cie z daleka zauważyłem :D No trzeba czymś innym pojeździć nieraz :D
Spoko fura:) tak się przez chwile zastanowiłem czyżbym świateł nie włączył;)??
no tak właśnie myślałem czy poznasz :D:D pierwsze co to chyba zobaczyłeś czy światła włączone a potem patrzyłeś kto to :D
No dokładnie:)
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:27 ----------
Byl ktoś z Was na tym torze kartingowym na galerii?? Myślałem żeby sie wybrac ale ceny mają spore....
25zł 10min ale uwierz że w te 10min się najeździsz :D
---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:28 ----------
jak wyvczujesz go w zakrętach to .... zajebista sprawa :D
No ja właśnie z niego wróciłem :D:D kozak jazda jest :D polecam :D
No tak sie zastanawiem nad wypadem:)
hehe ja jeszcze raz byłem :D wkręciło nam się z rdk_ i jeszcze trochę pojeździliśmy :D naprawdę super zabawa :D
Duży ten tor jest??
hmmm no jest prawie na cała długość garażu :D można się fajnie powygłupiać :D
Fun przedni jest :D sporo mozna sie poslizgac :D zawsze mozna np po spocie wpasc na rundke. Zawsze lepiej w 5 niz w 2-3.
Co do cen to powiem tak: jak wsiadasz 1 raz na te 10 min to luz, najgorsze jest to ze jak wysiadasz to chcesz znow wykupic minuty hehe i tak kasa leci bo wkreca ostro :D dzis to chyba z 50 min w sumie na tym posmigalem i jeszcze malo hehe ;p gorsze od hazardu normalnie :D
noo z cenami niestety przesadzają:P
Witam.
Tanio nie jest. Ja ostatnio jeździłem w Warszawie w blue city. 8 min. jazdy kosztuje 40 PLN + 5 PLN balaklawa (czerwona:))
pozdrawiam
mirek
panowie mam prośbę kto ma pożyczyć blokady rozrządu do silnika 1.8 16v TS
Panowie to jak?? :D Przyjeżdzacie do nas na Weekend? :)
No ja jestem neutralny, ide za wiekszoscia :)
noo ja moze rozważe niedziele ale też nic na 100% wszystko zalezy od pogody. jak będzie całkiem łądna to pewno zostane w Płockowie
ja był bym za spotkaniem w Płocku ponieważ pracuje w niedziele tak jak wcześniej wspominałem...
Ehm... a co z sobotą bądź niedzielą? Ktokolwiek chętny???? :D A jeśli w Płocku to gdzie i o której :P
W niedziele możemy się spotkać ok godziny 15 :) np plaża nad Wisa albo jakiś parking
Ja będę jeśli spot będzie w Płocku :)
No i to mi się podoba :D 2 chętnych już jest na bank :D czekamy dalej :D
no i ja chętny jestem tylko nie wiem czy moja niunia nie trafi do mechanika czekam za kaską jeżeli nie wpłynie do soboty to będę ale panowie konkretnie gdzie i kiedy
No to niedziela godzina 15 Plaża nad Wisła ;> pasuje ? :)
Osobiście wolałbym odwiedzić Włocławek.
łukasz Alfa jesli moze,z tego co piszesz to mysle ze poczeka do poniedziałku :)
Co do spota, Panowie widze ze poki co ,kto ma przyjechac to pisze tylko o Plocku, wiec i ja rowniez przybywam nad wisle swoim pociskiem :D w niedziele ..
takze kto ma chcec zapraszamy od godz. 15. z sebkiem przy okazji zadbamy aby kazdy mogl zdiagnozowac swoje auto :) za free oczywiscie hehe :D
Pzdr
Czyli widzę, że na tym spocie sobie ustalimy, że kolejny to juz musi być we włocku:)
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:03 ----------
i diagnozy oczywiscie się przydadzą...
No mysle ze tak :)
Dobra :D Czyli Niedziela tj. 25.09.AD, godz. 15 Plaża nad Wisła - Płock! Paniemaju wszyscy? :D
No to widzimy się jutro o godzinie 15 :D mam nadzieje że trochę nas się zjedzie wkońcu :D:D
Na wiecej jak 5 nie licze :P
będe