Oj tam oj tam ja nie rozmawiałam przez telefon tylko trzymałam go przy uchu!
- - - Updated - - -
A to jest różnica!
Printable View
Oj tam oj tam ja nie rozmawiałam przez telefon tylko trzymałam go przy uchu!
- - - Updated - - -
A to jest różnica!
Zapraszam w niedzielę na spocik do Tarnowa :)
Czemu tak na ostatnią chwilkę dają znać!
ja w robocie ;/
Nie wiem jak ze wszystkimi bo wiadomo że jutro jest spot w Ternowie a to akcja tak na szybko ale jeśli ktoś był by chętny to raczej jutro tam polecę. Jeśli ktoś z okolic Bochni też się wybiera to spotykamy się na górnym parkingu galerii rondo o godzinie 13.00.
Jak tam byłeś bo już po fakcie piszę wrzuć jakieś fotki.
Anet my wczoraj zaliczyliśmy dwa spoty :) Jeden w Tarnowie z którego fotki wrzucę na tamten temat i drugi w Bochni z micrusem w wypożyczalni DVD :)
no tak, tylko drugi spot, był bardzo krótki ;) ale za to z jeszcze jednym alfistą :P
Normalnie tylko pogratulować w jeden dzień !
Nie chwalę się ani nie żalę tylko ja sama jestem w Bochni?
- - - Updated - - -
Cisza na naszym wątku że nie wiem co mam pisać!
a o czym tu gadać :P weekend majowy jest, więc mało kto kontaktuje :P
Dobrze że przynajmniej ty jesteś na chodzie.
ja tam czekam az fox sie odezwie bo chcialbym mu looknac za radio na wtyczki :-)
Foox pozbył się belli i nie ma znam już nic wspólnego!
- - - Updated - - -
Jeśli nie to była prowokacja z naszej strony!
- - - Updated - - -
Grupy Bocheńskiej!
Norbert sprzedał Alfę ? ?
ej o co kaman ??? co sie to dzieje ? jaka prowakacja jaka sprzedaz belli co jest??
no nie wiem właśnie, Anet coś pisze ze Norbert bellę sprzedał więc pytam o jakieś wyjaśnienia ?
no i cisza anet co to sie porobilo ???
Tak napisałam bo nie jest wcale aktywny i prowokacja mi się udała,przynajmniej ktoś się odezwał na naszym wątku.
- - - Updated - - -
A ty też Michał rzadko się odzywasz też masz zamiar pozbyć się belli!
ktory michal?? :-) moja ostatnia propozycja spotu zostala odrzucona :-P wiec czekam na termin a przyznam ze zalezy mi na obecnosci drugiej 147-ki gdyz mam cos do sprawdzenia :-) a swojej belli nie mam zamiaru sprzedawac za daleko ten romans zaszedl zeby tak nagle go konczyc :-)
Ok więc długi weekend już za nami i pewnie wszyscy już wytrzeźwieli więc proszę wszystkich o określenie się co do tego lub następnego weekendu jak macie z pracą lub innymi zajęciami. Gdy dojdziemy komu i jak pasuje to bierzemy grilla oraz piłkę i jedziemy do Chodenic na kiełbaski i zagrać jakiś meczyk :) Po ustaleniu terminu zapraszamy wszystkich Alfaholików :)
o widzisz, bardzo good idea :D no to tak, 12.05 niestety nie jestem pewny czy dam radę, ale myślę, że 19.05 jak wrócę z zawodów, to tak około 17.00 powinno mi pasować ;) chyba, że zajmiemy pierwsze miejsce, to może być z tym różnie (czytaj %%) ;)
Myślałem raczej o sobocie 11 lub 18 ale tak czy inaczej się dostosuję. A co z resztą zainteresowanych i nie mówię tu tylko o Bochni (zapraszamy między innymi Bochnię , Brzesko , Nowy Sącz , Tarnów , Kraków , Żegocinę i resztę Alfacholików z całej Polski)?
Więc aby każdy szybko miał obraz: kto będzie , skąd i kiedy to robię wstępną listę:
1. bumarc + Majka + malutka :) , Bochnia , mam zawsze czas i się dostosuję :)
2. ...???
Sobota 18 maja wstępnie może być.
Hej.
Looknijcie tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...ec_2013_a.html
Pozdrawiam.
- Rafał
Widzę że Anet , micrus i ja się piszemy na 18.05. ale co z resztą? A co do grilla w Żegocinie to myślę że Bochnia się postara i też złoży wizytę :)
No właśnie Marcin tylko my a gdzie reszta,poczytaj watek Rafała o grillu ja NS się zapowiada,a u nas to jakoś strasznie idzie po grudzie.
Anetko widzisz że znów te same osoby się piszą a reszta śpi. Zaczyna mnie to już wkur...
zlość piekności szkodzi Marcinku :P no coż 18 wstepnie mi pasuje wiec ok a co do żegociny daleko nie mamy wiec czas jeszcze pokaże :)
No to wstępnie sa już cztery belle,jak będzie dalej zobaczymy!
Ok więc lista na tego 18.05.2013 na grilla w Chodenicach (spotykamy się powiedzmy o 16 na Texonie) :)
1. bumarc
2. ANET
3. micrus
4. misior82
5. ...???
ps. zapraszamy i czekamy na innych :)
Dokładnie Zapraszamy i czekamy!
Czarek:)
no przy mnie to taki duży znak zapytania, bo nie wiem, czy uda mi się sobotę wziąć wolne w wypożyczalni ;)
micrus poproś kogoś to pewnie się zamieni :) Liczymy na ciebie :)
Aktualna lista:
1. bumarc
2. ANET
3. micrus
4. misior82
5. czarek1994
6. ...???
No pomalutku lista się zapełnia,jeszcze tylko pogoda musi dopisac!
- - - Updated - - -
Jak ktoś będzie w Tesco może zapytać Norberta czy sobie już odpuścił towarzystwo w naszym gronie.
Znów cisza!
Ja się z tobą widziałem ale mnie bić chciałaś za pomysły za nienormowany czas pracy więc siedzę cicho :) A co do reszty to Brzesko się nie odzywa a Norbert pisze ale nie w naszym temacie :D