ale tam jest płatny ten parking ;/ pomyslimy o macu bądz Kfc ino zeby ktoś coś zamówił :D haha żeby nas nie wyrzucili :D
ale tam jest płatny ten parking ;/ pomyslimy o macu bądz Kfc ino zeby ktoś coś zamówił :D haha żeby nas nie wyrzucili :D
Już nie pisz że taka bieda u alfistów. Na jedną cole sie ściepniemy:D
haha spoko myslałem raczej o czyms cieplejszym zeby ręce zagrzać :D
Wiśniówka?
hmmm niewiem czy oferują ją w Macu czy KFC :D haha a pozatym jo autem takze nie pija :D
Będzie ktoś chętny w ogóle na kreskę? ;P
Macie możliwość objechania Vki :)
P4 jo cie objada;p
Socik a bydziesz ?? :D muzy posłuchamy :D
Sosnowiec plaza ma parking 2 poziomy w dół nie daleko mamy maca. Będzie ktoś miał kabelek na testy.
Hans moze bd zobaczymy jak sie wyrobie bo rano blotnik bd klepal;p
Albo przyjade moim albo 156 po fl 2,4 175klaczy;p
jak bydziesz to staje z Tobą na kresce:D
ale ta 190 konna ale objedzie moja 115 konna alfa :D ;P Bo nie dość że automat to jeszcze kierowca słaby :D
Skończcie się czepiać GejQ :D, nie moja winna, że jest opóźniony :D
nieobrarzajac p4 to auto gwizda tlko uszczelka miedzy kierownica a pedalami slaba;p
A tak w ogóle zauważyłem że u mnie w alfie chyba klima się popsuła i chłodzi jak mnie nie ma w aucie:(
Bo ostatnio co wsiadam do auta to taki mróz mam że szok :D dziś rano aż do -17'C schłodziło
jak bede 2,4 to nima co stawac bo w porownaniu do mojego to auto robi 230km/h na tym odcinku co ja robie 180. sprawdzalem w sobote;p bmw e46 shamowane mialo 213km tez na kresce w tyle zostalo. nieumiem kumpla przekonac na program do tego mowi ze mu to niepotrzebne a przy 200km by jeszcze bardziej chcial jechac i mial by dol lepszy
Jak zdąże wrócić od Pepików to wpadne po drodze:)Masterem moge na kresce z kimś spróbowac:cool:
dawaj socik ja mam ino 136 Koni i w bagażniku 4 worki Gresu :D
a na sankach moge podskoczyc:>? hee
jasne Piotras na luzie wpadej nawet na dupolocie :D
Hans serdecznie dziękuję Ci za zaproszenie na dzisejszego Spota, nawet bez Twojej PW zamierzałem przyjechać, ale .... ale ku.... mrozy dały w kość mojej alfce. Coś w układzie wspomagania aktualnie panującego mrozu nie wytrzymało i rano po odpaleniu wylał mi sie cały płyn. Więc co mi zostało, garaż i grzebanko przy belli w tym mrozie. Udanego (gorącego) spotu Wam życzę i do zobaczenia mam nadzieję za tydzień.
Tak dziś okupujemy Maca :D Aniucha stawia :D hahaha
a to jest ciekawe :P chyba Wy stawiacie mi :P bo ja jeszcze na bezrobociu jestem :D:D
Właśnie Aniucha stawia w końcu za nową prace trzeba wypić :D
co tyłki wam marzną co :P
nie ma takiego, za nową prace Ania ma z kim pić :d
dzieki za spota miło bylo do zobaczenia :)
ja również dziękuję... choć przyznam iż myślałam że będzie trwało to dłużej
P4 następnym razem nie wstydź się że idziesz do kina :P Hans i tak Was wydał :D
Dzięki za spota w ekstremalnych warunkach
Załącznik 45885Załącznik 45886Załącznik 45887Załącznik 45888Załącznik 45889Załącznik 45890Załącznik 45891Załącznik 45892Załącznik 45893
Zdięcia wyszły jakie wyszły ale to chyba przez temperaturę aparat nie dawał rady
Mistrzostwo Świata jak w taki mróz stać na tej najbardziej przewiewnej części parkingu możecie ? :P
Zamiast wjechać na czerwoną część :P
Z fotek widze ze nawet kolega dakar00 byl hehe :) Było na co popatrzec :P
A on tak raz za czas czy za tydzien tez sie zjawi??
A jak nie to chyba wkoncu go za zakłądzie zaczepie w drodze lub w Ulu przy jedzeniu :D:D
Ludziska dzięki za przybycie po mimo minosowych temp. :D było spoko no krótko Aniucha przepraszam poprawie sie obiecuje :Dmiło był poznac Panią Cospirową oraz ConSpira :D no licze ze częściej bedziecie wpadać :P no pamiętajcie 9 luty to juz za tydzień :D*
P.S Aniucha mysl nad tym miejscem pzdr :D
Dzięki za spota :)
Trochę długi był dzisiaj :D
Nam tez miło było poznać Cię Hans :) nie wiem czy damy rade wpasc 9.02 chyba ze spot by sie odbyl wczesniej niz 20h kolo 18, no zobaczymy jak to bedzie... :)
jeszcze wszystko da sie ustalić :D haha narazie żyje tym że weekend zaraz :D
spoko bede sledzic co i jak do czwartku duzo czasu :)
tak tak trzeba śledzić wyderzania na Forum.