Dzięki :)
Printable View
Dzięki :)
Z racji tego, że nadchodzi jesień zapytuję czy będzie może kolejna tura zamówień polarów?:P
Październik się kończy, wiadomo coś? ;-)
Ktoś...
Coś...
Wie?
:P
Koledzy na chwilę obecną nie mam żadnych informacji i wygląda na to że w tym roku polarów nie będzie :/ Pisałem w tej sprawie do naszego corocznego producenta ale bez odzewu. Wygląda, że w tym roku nie podjęli się oni organizacji polarów. Możliwe że w styczniu zorganizujemy jakaś akcję bo spróbuję z nimi się jeszcze raz skontaktować lub poszukać innej firmy.
a może by tak bezrękawnik ? kamizelke ?
mam dobrego niusa, polary w tym roku jednak dojdą do skutku ! :D do końca tego tygodnia pojawi się temat z zapisami i pierwsza tura będzie zrealizowana jeszcze w tym roku, wszystkie zamówienia złożone i opłacone do 9 grudnia będą zrealizowane jeszcze przed świętami :)
jak ruszy temat z zapisami to na stronie głównej forum pojawi się odpowiedni komunikat :)
;)
Zatem czekamy
Mam nadzieję że w tym roku rozmiarówka dziecięca też będzie...
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Ja w tym roku, jako że moje polary się nie rozleciały, kupować nie będę. Niestety też nie przybyło mi żadnego alfaholika nowego
Beznadziejne te polary ze sie nie rozlatuja :D
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
mozna jakies zdjęcie polaru gdzies zobaczyć
I oto jest radosna wiadomość. :D
Taka, że ktoś poświęca swój czas, nerwy, a może nawet i swoje fundusze, aby tacy przeciętni zjadacze chleba jak ja, mogli cieszyć dupy z nowego polaru. ;)
Jeżeli ktoś ma możliwość zorganizowania takich polarów, może się wykazać. Ja nie mam takiej możliwości, więc się nie spinam i czekam z utęsknieniem na nową turę zapisów.
Witam może ktoś poda jakąś konkretną informację na temat realizacji zamówień polarów pozdrawiam i dziękuję
Wszystkie polary miały być wysłane do ostatniego piątku a zatem są już w drodze :)
Idą jednak pocztą polską z tego co mi wiadomo więc pewnie jutro a najdalej w środę będą na miejscu :)
No to pierwszy,
doszedł wsio okej, zdecydowanie dobra jakość :D tylko rozmiar mogłem wziąć o jeden mniejszy :D
Ja też swój dostałem ,mój jest idealny ,jakość też jest super.
Polecam bo warto;)
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Otrzymałem i ja :D polarek fajnie wykonany i super jakość :)
też dostałem zajebioza zamówie jeszcze VW:)
Hmm Opole , Wałbrzych dolnośląskie idą z drugiej strony... Poczekamy :rolleyes:
Do mnie też dotarły. Jakość super. Rozmiarowo mogłem wziąć mniejsze. Jakby ktoś chciał zamienić to zamienię damski wzór B - czerwony w rozmiarze M na rozmiar S.
Witam, czy można jeszcze kupić polar?
Witam was. Powoli, a w niektórych regionach już trochę szybciej, wielkimi krokami zbliża się do nas zima :) W związku z tym mam pytanie co z polarami ? :) będzie coś na ten rok ? :) Mój spisuje się świetnie i chętnie chodzę w nim na co dzień przez co chciałbym już móc kupić nowy :D
na pewno w tym rok tez będziemy organizować akcję polarową w tym miesiącu ruszymy z zapisami tak aby jeszcze w tym roku polary do Was dotarły :)
To czekamy na polary, chętnie sobie sprawię pierwszy forumowy polarek:).
A jakieś modernizacje wzorów i kolorów itp przewidujecie ? :) nic nie chce mówić, ale w niektórych przypadkach kaptur by się przydał :)
Jop, kapturkowe byłyby ekstra.
Kiedy ruszą zapisy? Ja jestem bardzo chętny :-)
[MENTION=2484]flatbeet[/MENTION] dziękuję za szybką odpowiedź ☺
Można prosić o jakieś zdjęcia poglądowe?
Mam już wszystko dogadane, w weekend ruszamy z zapisami, pojawi się osobny temat i info na stronie głównej tk aby nikt nie przegapił :)
Zapisy potrwają do niedzieli 4 grudnia a na przelewy czekam do poniedziałku 5go. Paczki dojdą jeszcze przed świętami :)
I jak wygląda sprawa z polarami?
Jest gdzieś jakiś projekt/zdjęcie ?
I przy okazji zapytam czy nie myśleliście o bluzach ?