Jakoś tak wyszło, że tylko 2 mi potrzebne:P Co do kaski to przelew dokonany natychmiast, więc jutro pojawi się na Twoim koncie.
Banować i jeszcze raz banować:mad:
Printable View
nie banuj mnie plis :lol:
zapisałem 30 ale teraz sporo ogarniania mam przy zbiorówce u cinka i jakoś tak kurde chyba te 5 dni na wpłatę mi poszło w pis....du
najwyżej się jeszcze raz zapiszę i przeleję
spoko bocian, te 5 dni to tylko taki straszak hehe, zanim wykasuje to 2x najpierw przypominam na PW i dopiero potem jak mnie ktoś ignoruje to kasuje. taki los właśnie spotkał kolegę kamyn'a :D niestety zamówił on aż 30 sztuk więc po tej kasacji dalej 30 sztuk brakuje do 500 :)
tak z czystej ciekawosci...
Jak mniej wiecej jest czas realizacji od momentu zlozenia zamowienia do producenta?
hmmmm... nie pamiętam już dokładnie ale coś koło 2 tygodni chyba, jeszcze tylko 10 sztuk! no dalej dalej :D
Dobra, poratuję Was. Wezmę 10 sztuk :D
Już wypełniony, ale na liście jeszcze mnie nie ma. Przelew też już zlecony ;)
Hmm zapisy są jeszcze otwarte, ale wolałbym się upewnić czy jeszcze można zamawiać i robić przelew ?
Tak, można robić, obowiązuje zasada - kto pierwszy opłaci ten lepszy :) ja sprawdzam konto na bieżąco parę razy dziennie i jak tylko liczba zamówionych i opłaconych zawieszek przekroczy 500 szt to zamykam zapisy a każdy następny przelew który wpłynie już po zamknięciu listy będzie zwracany
No to jak to mówi klasyk: :Nie ma opierd..nia się!!!"
Róbcie ludzie te ostatnie przelewy i ruszamy z produkcja. Nie ma na co czekac!
:D
Zamówienie złożyłem. Przelew poszedł:)
I już nawet się zaksięgował - opłata od razu po zamówieniu, to lubię! :)
Sprawa wygląda tak że mam już 495 sztuk opłaconych a zamówionych jest 546 szt i teraz mam dylemat.. czy przyjąć jeszcze tylko pierwsze 5 opłaconych sztuk i zamknąć zapisy na 500 jak to było pierwotnie ustalone czy przeciągnąć zapisy do 550 szt bo tak też można zrobić.. połowa z tych osób które zamówiły ale jeszcze nie opłaciły to mi się niby potwierdziły że zapłacą więc nie wiem co robić. niby przekroczymy 500 opłaconych sztuk ale do 550 jeszcze trochę zostaje. pod koniec zapisów nagle jakiś taki boom sie zrobił, kilka nowych zamówień których się już nie spodziewałem :P
Zrobię tak - zobaczę ile jutro rano będzie przelewów, jeśli sporo i mocno przekroczymy 500 szt to wtedy spróbujemy dobić do 550 ale jeśli jutro ledwo co przekroczę 500 z opłaconymi to zostajemy przy 500 sztukach a wszystkie przelewy które dojdą już po tych 500szt zostaną zwrócone.
no to bedzie mozna niebawem zagladac do skrzyneczki..akurat prawie wiosna i nowy zapach :dance3:
Zwlekałem z zakupem do czasu aż autko wpadnie-mam nadzieje, że jakoś dam rade się załapać na zamówienie :PZawieszki zamówione i pieniążki też już poszły.
W tym momencie właśnie sprawdziłem przelewy i mam opłaconych RÓWNO 500szt zatem zapisy ZAMYKAMY, reszta osób która nie opłaciła proszę już NIE ROBIĆ przelewów bo wszystkie będą zwracane. Jedyną pocieszająca wiadomością jest to że producent zazwyczaj robi parę sztuk więcej, jeśli i tym razem pojawi się parę dodatkowych sztuk wtedy poinformuję Was o tym i je również sprzedamy natomiast oficjalne zapisy są już ZAMKNIĘTE
Super nareszcie coraz bliżej aby zawieszki wisiały w mojej Alfuni;D
Jaki czas realizacji zamówienia??:)
myślę że około 2 tygodni, jak sie dowiem na 100% dam znać
Dobrze byłbym wdzięczny;)
Osiągnęliśmy 500 opłaconych sztuk jednak zapachy muszą być zamówione na zasadzie wielokrotności liczby 30 lub 50 a zatem trzeba lekko zmodyfikować zamówienia i tu prośba do wszystkich osób które zamówiły zapach LEMON czy bylibyście skłonni zrezygnować z lemona na rzecz któregokolwiek innego zapachu? Aktualnie sprawa wygląda tak:
W 88 / musimy 90 czyli +2
A 84 / musimy 90 czyli +6
L 75 / musimy 50 czyli -25
N 173 / musimy 180 czyli +7
F 80 / musimy 90 czyli +10
czyli jak na teraz to musimy zrezygnować z 25 lemonów na rzecz 2 wanilii, 6 alpen fresh, 7 new car i 10 fruits, czekam na osoby które zdecydują się na wymianę zapachów, im sprawniej to załatwimy tym szybciej pójdzie zamówienie :)
PS> Np taki Bocian zamowił 12 Lemonów i mógłby zrezygnować na rzecz kilku innych zapachów :D
Jeżeli chodzi o mnie, to dopasuj jak uważasz.
dawaj mie fruits ile wlezie
ale nie chca mieć żodny vanili
Kolega niestety nie zamawiał żadnego lemona więc tutaj nic nie zdziałamy ale dzięki za chęć pomocy :)
Bocian@ zamieniłem Ci 10 lemonów na 10 fruitsów, Twoje zamówienie wygląda teraz tak - L2 N12 F16 Dzięki!
a sytuacja ogólna tak:
A 84 / musimy 90 czyli +6
L 65 / musimy 50 czyli -15
N 173 / musimy 180 czyli +7
F 90 OK
Kolejne osoby, które mogłyby konkretnie pomóc to majster i alfistka którzy zamówili po 5 lemonów i n.lukasz oraz paul2k7 którzy zamówili po 3 sztuki lemon, pozostałe osoby zamówiły 1 lub 2 szt ale Wy też możecie pomóc :)
Czekamy na kolejne osoby chętne do zamiany
Ja mam chyba sztukę lemon, to zmień na cokolwiek!
te lemony możesz mi zmienić na co chcesz za wyjątkiem wanilii
Hmm brałem lemon, alpen i fruits - przemieszaj jeśli Ci to pomoże, ale prosiłbym tylko pomiędzy tymi trzema zapachami np 3 alpen + 3 friuts / 3 fruits + 3lemon itp
Jak nie da rady inaczej zamień ostatecznie jak Ci pasuje, tylko błagam nie waniliowy ;p
Jeśli brałem lemon, to zamien je na alpen:)
Mnie rowniez mozesz zamienic na alpen :)
Dzięki koledzy, oboje braliście po jednym lemonie i zamieniłem na alpen
A 89 / musimy 90 czyli +1
L 57 / musimy 50 czyli -7
N 176 / musimy 180 czyli +4
F 90 OK
---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 20:58 ----------
Dzięki koledze alfa146.1.4. mamy koleją modyfikację :) jeszcze tylko 6 sztuk !
A 89 / musimy 90 czyli +1
L 56 / musimy 50 czyli -6
N 177 / musimy 180 czyli +3
F 90 OK
heh pomagam jak tylko mogę;p
Pomoglibyście jakbyście wanilie wzieli:)
Dzięki koledze majster mamy koleją modyfikację :) jeszcze tylko 4 sztuki !
W 89 / musimy 90 czyli +1
A 90 OK
L 54 / musimy 50 czyli -4
N 177 / musimy 180 czyli +3
F 90 OK
ja chyba dwa miałem to zmień mi na co chcesz :) może być wanilia jak najbardziej :D
Dzięki Natis za pomoc ! :) 2 lemony zamienione na 1 wanilię i 1 new car, jeszcze tylko 2 lemony zamienione na 2 new car i składam zamówienie ! :)
W 90 OK
A 90 OK
L 52 / musimy 50 czyli -2
N 178 / musimy 180 czyli +2
F 90 OK
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 19:20 ----------
No i mamy gotowe zamówienie ! :) Ostatnia zmiana dzięki Alfistce :)
W 90 OK
A 90 OK
L 50 OK
N 180 OK
F 90 OK
w poniedziałek zlecam zamówienie do realizacji, jak tylko sie dowiem o termin realizacji to Was tutaj poinformuję
nareszcie bedą zapachy;)