Krzyśko zmieniłeś pracodawcę?
Printable View
Nie, ciągle ten sam.
jak nie zapomnę to się pojawie :)
Ramzi, wpadaj z kierowcą to Ci oddam MPPSa i coś wreszcie wypijemy :>
Siemka, postaram się pojawić
tak więc godzina 17 na podpromiu? :)
<yes>
Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4
i kto byl??Kurde moglem zagladnac ale nie popatrzylem o ktorej sie spotykacie i lipa.
Kiedy robicie następny spot :D wpadłbym może to byś mi weloo sprawdził stan mojego silnika :D
ta niebieska 156 widzialem i kolege w tej koszulce w kolorowa kratke.Chyba wracal ze spota.Szkoda ze nie wpadlem na chwilke
Niestety nie mogłem dzisiaj się pojawić.
Czy ja tam widzę niebieską 156 sw spod Nowego Świata? Danielloo to ten nowy nabytek?
Nie wiem, moze. Duzo osob pisalo, ale to nie zmienia faktu xe jak cos to pasuje sie umawiac przez PW a nie offtopowac. Na zlotach bywam rzadko wiec polecam kontakt mailowy
Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4
No to bezawaryjności życzę :) prezentowała się ładnie, nawet się zastanawiałem czy się jej bliżej nie przyglądnąć, bo chyba będę swoją zmieniał.
Daniello to my sie mijalismy za przejazdem kolejowym na Jalowego??
Wiesz co chyba tak!!! po powrocie z urlopu musze zakupic ramki i smerfową przerejestrować
no przeciez patrzyles sie na mnie bo widzialem.Jechales w koszulce w kolorowa kratke
- - - Updated - - -
no przeciez patrzyles sie na mnie bo widzialem.Jechales w koszulce w kolorowa kratke
A tutaj coś z czwartkowego "widzi mi się" (wybrane te które się najbardziej udały) :D
Załącznik 105521Załącznik 105522Załącznik 105523Załącznik 105524Załącznik 105525Załącznik 105526Załącznik 105527Załącznik 105528Załącznik 105529Załącznik 105530
Proponuje jakiegoś grilla na pożegnanie wakacji zrobić
np. 30 sierpnia (piątek)
może jakieś propozycje, gdzie i o której
tymin nie za daleko bo pieszo wracamy :P
Moze podpromie :) a moze wreszcie jakiś większy spot i przejazd korowodem :)
Żeby chociaż z 10osob wpadło? Środa ?
Podpromie i podpromie, wieczorem otwarty jest parking przy urzędzie wojewódzkim koło pomnika, centrum, fajny pod nosem:)
Jak dla mnie git opcja. Myśle, że się zjawie. :)
może byc i tamten parking :) wstepnie sroda :D
Wstępnie to i ja się pisze:) a jak jakiś grill to kolo lisiej jest takie fajne miejsce:)
Niski, Tymin ja mam dobre miejsce auta schowane, monitoring, grill, nocleg tylko kilka km za Rzeszowem. Jak coś możemy sę zdzownić:). Na razie wypoczywam w tym miejscu jak coś dajcie znać się wszystko zorganizuje.
W środę raczej wpadnę, a co do grila to raczej nie - termin mi nie pasuje.
SŁOWIK - dobra koncepcja, ale mi tak piątek, sobota pasuje. :16:
Środa na parkingu Urz. Marszał. nie wyrobię.:(
to jest jutro jakiś spocik?????bo bym się bujnoł jako nowy
tak zeby chociaz z 8 osob wpadlo bylo by zajebiaszczo pisac liste :D
Ja jutro nie dam rady :/
To kto w koncu bedzie??
1. IGOREKS