no wlasnie ma byc taka sobie pogoda
Printable View
no wlasnie ma byc taka sobie pogoda
ok godzina 15 parking term maltanskich
ja dam rade dojechać i bede, czy jajka bierzemy jakieś czy może wiadro z wodą
wezme waz strazacki
Lepiej ciepłe kurtki bo pizdi jak za cara !!!!!!!!! i czy napewno chcecie sie spotkac koło term ????zimno dzis jest to trzeba bedzie gdzies się ulokowac w ciepełku!!
bylem z psem i niejest az tak zimno ;)
ja jestem ciepło lubny i dla mnie dzisiejsza pogoda to środek zimy
hahahahaha dobra uwaga zmiana miejsca z powodu pogody . spotykamy sie na parkingu m1 tak jak ostatnio. !!!!!!!!!!!!!
no ja niestety odpadam bo mam pilny wyjazd ale może wpadne pod koniec jak będziecie jeszcze.
hej alfowi dewianci :) to kiedy i gdzie bedzie jakis spot? dawno mnie nie bylo. lato idzie, trzeba pogadac o dziewczynach :)
w tym tygodniu raczej juz nie bylismy nad jeziorem ;)
no to czekam na info gdzie i kiedy kolejny spot :)
Witam !!!Zbliża sie długi weekend i tak sobie pomyślałem że można wykąbinować jakiś spot połączony z ogniskiem czy coś w tym stylu naprzykład w tym ośrodku gdzie był zlot !!!Co wy na to???????
czy temat grilla omawiamy na jutrzejszym spocie czy go nie będzie
Mnie jutro nie ma !!!!!
Malta?
Panowie robimy ten spot w długi weekend ??????? tak jak pisałem wcześniej można go połączyć z jakimś grillem lub ogniskiem ale widze że brak chętnych !!!!!!1
I z kompem zeby go podpiac do samochodu:)
mnie nie bedzie jade na Ślaski
my mamy juz inne plany. a do tego wcale niemam dlugiego weekendu :( temperatury daja znac o sobie i trzeba robic
Wracaj temacie na gore:)
kto ma czas w niedziele na spotkanko ?
jeśli będzie ładna pogoda to się wybieram z córką na rowerki na malte więc możemy się tam spotkać
ja nic nie obiecuje ale ustalcie godzine to może coś wymyśle!!!!
godzina 17 niedziela parking term maltanskich
---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 21:51 ----------
cinek rusz 4 literki ;)
Cinek ruszy i moze podjedzie:) sie okaze czy wskocze na rowerek czy moze odpale alfe ale raczej powinienem wpasc
Pasuje
może i ja podjadę :D
no i ekipa sie zbiera ;)
pogoda mi się juz zaczyna nie podobać więc rowerki odpadają ale przyjade pogadać.
Paweł jak to czytasz to też cię zapraszam żebyś się pochwalił.
coś się poknociła pogoda...
zbiorka na termach jak bedzie padac podjedziemy na parking na 5 pietro
mimo, że w kameralnym gronie było miło po czasie ;)
jak zobaczyłem Cinkowóz na 17" i glebie to aż zatęskniłem za swoją Bellą...
kurde to czas sie wybrać na spota i zobaczyć ten cinkowóz :D
Jaka gleba i dlaczego tak mało ;)
Glovash nie trzeba bylo sprzedawac ;) a co do gleby to nie jest za malo nie jest za duzo jak dla mnie idealnie :)
No to musze zobaczyć i się wreszcie zmotywować żeby założyć pozostałe springi :D Bo ile mogą leżeć w garażu ...
Cinek o ile obniżyłeś belle????jest niżej niż moja?
Tomaj nie powiem Ci czy nizej niz Twoja bo nie pamietam jak Twoja ale tak jak Glovash mowi jest idealna i akuratna :) podjedz na spot to zobaczymy :) jaka roznica miedzy Twoja gleba a moja :)