O kurcze, to straszne..., wyczytali w naszych myslach, że chcemy z nich zrobić fortecę dla grupy pod wezwaniem AR-AZ;)
Printable View
Niestety tym razem też nie będzie mi dane więc na następne już się nie piszę żeby nie robić lipy - jak będę mógł to przyjadę:)
dzięki za super spotkanie, jak za każdym razem bardzo miło - do następnego czwartku:)
Alfa jeszcze musiała zostać w warsztacie, więc może za tydzień...
Też dziękuje za spota i Erykowi za dynamiczny powrót :-P
Dzięki za kolejnego fajnego spota:) Atmosfera jak zawsze dopisała:):)
Dzięki również za spotkanie, szkoda że nie widziałem wykresu, chyba to prawda że Szewi wgrał gotowca bez hamowni;)
Zdjęcie spotkania w załączniku:P
...i jak chłopaki, która Alfa się lepiej spisała? :)
---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:52 ----------
Łukasz superfota:) Myślę, że trzeba ją wystawić w muzeum sztuki współczesnej;) Moim skromnym zdaniem zostanie przez krytyków doceniona:P
Również dzięki za miłe spotkanko :D . Łukasz no nie hak to dyfuzor co by się Alfica lepiej drogi trzymała :D
O Arcydzialach rozmowy, zawsze sa niedokonczone. Dzieki i do nastepnego.
...czy coś poważniejszego wyszło do zrobienia w Bestii?
---------- Post added at 00:37 ---------- Previous post was at 00:35 ----------
Jasne, takich rozmów po prostu nie da się dokończyć...:) Dlatego nie możemy się doczekać kolejnego czwartku:P Do zobaczyska:)
[QUOTE=Jola;754680]...czy coś poważniejszego wyszło do zrobienia w Bestii?
Na razie - odpukać - żadnych większych niespodzianek nie licząc dzisiejszej przyczyny opóźnienia, czyli zapieczonych prowadnic gdzieś przy tarczach/zaciskach, które muszą dla mnie ściągać z Bielska ;P Drugi dzień i zaczynam tęsknić...
Michał, założyłeś już rzeczony temat? chciałbym się dopisać:)
Masz na myśli wykresowy temat :-P?
Mysle, ze w kazdym nowo otwieranym watku powinien być ten wykres :)
a tak serio to jest już chyba w trzech i chwilowo styknie ;)
PS. Dzieki za jak zwykle miłe spotkanko i do zob w nast czwartek ;)
tak sie zastanawiam czy nie podjade na mala korekte w pon, tzn zeby wykres Nm nie byl tak spłaszczony na poczatku i moment dostepny byl szybciej, ale jeszcze pomysle, tak jak jest jest b oszczednie dla napedu - choc po innych wykresach 210 widze ze tam nie zalowali od dolu Nm - choc nie wiem moze za bardzo ostroznosciowo podchodze do sprawy...
Szewi, masz już pod maską lokomotywę:)...ale z drugiej strony - wyduś ile się da:)LOL
Moi Drodzy:) Ponieważ dzisiaj poniedziałek, czas otworzyć listę obecnosci na czwartkowy spot;), żeby Marcin znowu nie musiał mnie motywować;) Zostajemy przy cotygodniowych spotach, czy może macie jakies sugestie noworoczne...
Pozdrawiam Wszystkich!
Jestem we czwartek i wybieram opcję bez zmian:):):)
Cieszę się Marcin:) czyli sądzisz, że cotygodniowe spoty nie są zbyt częste;)
a ktoś zgłaszał zastrzeżenia że spotykamy się za często?
dla mnie jest w porządku:)
Jola, ja myślę że spoty co tydzień mogą zostać a i tak jest w poniedziałek zawsze lista obecności :-p więc kto chce, kto może ten przyjedzie, działajmy w myśl zasady: zapraszamy wszystkich, nie zmuszamy nikogo :-)
Jesli w czwartek nie bede miec z kumplami turnieju w PESa (jest narazie wstepny plan) to podjade :)
Miejsce i godzina z pierwszego postu aktualne?
zawsze aktualne:) zapraszamy:)
Spoczko, chetnie podjede, ale tak jak mowie, turnieju nie moge opuscic, jesli bedzie ;)
A jesli juz bede to kolo 19:30, bo mieszkam w centrum i jak wyjade o 18:30 to bede jeszcze w korkach jechac, czego nie lubie, a juz po 19 bedzie troche luzniej :)
w czwartek Król zawita:evil: hehehe
Dziękuję Jolu , czuje się już jak młody Bóg :DCytat:
@Zmianowy - Michale jak Twoje zdrowie? :)