Witam
a do innej marki dałoby się coś takiego dorobić?
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=122657&stc=1
rura pochodzi z mondeo mk3
Printable View
Witam
a do innej marki dałoby się coś takiego dorobić?
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=122657&stc=1
rura pochodzi z mondeo mk3
Poszly PW,a jesli chodzi o rurke do forda to jak dostarczysz wzor to zaden problem,wczoraj robilem do lancii thesis ,tam to jest poprostu kosmos,zobaczymy czy dalem rade:)(bez auta)
Jersey dziekuje:)
Witam, jak ma się sprawa z 2.4 136km? Cena i czas oczekiwania bo właśnie dojrzałem że moja gumowa jest pęknięta i wypadałoby to w miarę szybko ogarnąć:)
Witam,
dzieki koledze z forum, dostalem szybko zamowione rury gore i dol, auto ozylo przed wymiana myslalem ze sprzeglo pada a okazalo sie ze tak rury puchly obroty rosly a predkosc nie :D po zalozeniu auto smiga az milo !!! jedna rada zmiana opasek obowiazkowa zwykle nie wytrzymuja :)
Pozdr
Przy 156 115km z dolną rurą jest jakaś rzeźba czy tylko problem jest w 147 i GT?
Sent from my RM-914_eu_poland_347 using Tapatalk
W 156 zadnej rzezby niema,tylko laczniki ,opaski i rurka:)
A jak z tą dolną, są jakieś widoki prędzej czy później czy mam szukać gdzie indziej?
Witam, jaka cena za rurę dolotowa(cooler-kolektor) do 2,4jtd cf3 alfa 166? Pozdrawiam
Tapnięte z SM-N9005
Witam, jaka cena za rurę dolotowa(cooler-kolektor) do 2,4jtd 136km 99r. AR 156. Pozdrawiam
Witam,
ile za górną do 156 1,9jtd 115km? i ile za komplet z dołem?
pozdrawiam
Ile za komplet do Alfy GT 1.9 JTD 150KM, a ile tylko za intercooler - kolektor?
Mógł byś zaktualizować pierwszego posta - ciężko znaleźć np. jakie złączki potrzeba, gdzie je zamówić itd.
Miał byś dzięki temu więcej klientów :)
Jak wiesz to napisz mi proszę co oprócz Twoich rur potrzeba i gdzie je zamówić, jakie koszty.
thx !
A jest szansa na zrobienie rury dolotu do 2.0 JTS (156)?
jak dostarczysz wzor to mysle ,ze tak,ostatnio zrobilem do Thesis i odziwo pasowala:)a byla naprawde zakrecona:)
Proszę o info, może być na priv jaki będzie koszt górnej i dolnej rury do 156fl 2.4 175KM?
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Jaki koszt górnej rury do 156 1.9 JTD 81 kW '01 przed fl?
Witam.
Czy możliwe jest wykonanie trójnika na rurę turbiny do AR 145 1,9 JTD 105 KM r2000? Chodzi o ten trójnik karbowany. Cena nie gra roli. Było trochę pisane na ten temat ale nie wiem z jakim skutkiem. Link do fotki: http://autosklep24.pl/pl/p/Rura-filt...145146-TD/9366
w sobote bede u kolegi z taka alfa to zalukam,mysle ze damy rade:)
Bierta Pany rurki od kolegi, towar pierwsza klasa i obsługa super hiper. To był mój 2 zakup i polecam kolegę !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkich.
Proszę o podanie na priva ceny za górną i dolną rurę do turbo do AR 156 1,9jtd 115KM 2004r
Jakie elementy potrzebuję jeszcze aby je zamontować?
Jakie są zasady wysyłki?
Pozdrawiam
Witam,
jaki koszt za górną i dolną rurę dolotową do AR 147 1.9 JTDm 120KM 2005r? :) Bo już nie mam sił wymieniać tych gumowych ;/
I jak sprawa z łącznikami i obejmą?
Pozdrawiam serdecznie
Jak wyglada temat zrobienia dolotu do 159 1.9 jtdm 16v chętnie zaopatrzylbym sie w ladna kwasóweczke zamiast gumy i plastiku :)
Wszystko założone, nie żałuję ani złotówki, polecam.
Załącznik 127371Załącznik 127373
Tapnięte z SM-N9005
Ciesze sie ,ze jestes zadowolony,pozdr i zapraszam,do 159 nadal jest tylko plan:(
Hej proszę o podanie ceny za górną i dolną rurę do turbo do 156 1,9jtd 115KM 2004r
interesuje mnie gotowy zestaw do montażu
Jakie są zasady wysyłki? i czas realizacji?
A mnie interesuje cena za dolot do silnika 1,9 JTD 150 KM - jeśli to ma znaczenie to rok produkcji 2005. Odpowiedź może być na PW.
Dzięki
Ładnie to jest zrobione ;) Ktoś się postarał. W jakich cenach się zmieściłeś? Ja myślę nad przeróbka swojego dieselka. Nie wiem na ile mam się szykować :) Wiem, że turbo jest drogie ale to nie problem bo mam już trochę pieniędzy odłożone. Potem jeszcze trzeba wszystko ustawić ;) Autko musi śmigać bo już powoli mi mocy brakuje a nie chcę wymieniać auta bo te co mam jest mega super.
Można poznać cenę górnej rury do 147? Silnik 1.9 jtd 140 km. Z góry dziękuję?
Wysłane z mojego HTC One S
Witam, potrzebuję rurę do AR 147 1.9 JTD 16v łączącą ic z kolektorem, proszę o jakieś info na priv oraz cenę, sprawa bardzo pilna :) przy okazji proszę o cenę na rurę dolną. Pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Witam,
potrzebuję górną rurę do mojej AR156 SW 1,9jtd 115KM 2002r (miło, gdyby można było zakupić od strzała gotowy zestaw montażowy).
Prosił bym o podanie ceny i szczegółów wysyłki.
Poszly PW ,a co do silnikow TB to na AC jest kolega ktory wykonuje do V6
misiu7911 poszło do ciebie PW w sprawie dolnej rurki do 156 1,9 JTD 16V 140KM z 2003 :)
Proszę o info, jaki będzie koszt górnej rury (IC - kolektor ssący) do 156fl 2.4 175KM ?
jesli chodzi o gorna do 175 km to poczytaj troche wstecz wszystko jest opisane
Robisz może kolego takie doloty do 156 1.8 TS? Dokładnie chodzi mi o odcinek od przepływki do przepustnicy.