Ja może się pojawię, ale trochę pózniej;)
Ja może się pojawię, ale trochę pózniej;)
ja mam najblizej a jakos od kilku spotow dotrzec nie moge... :(
Mnie niestety tez się nie uało...
Poniedziałek już w połowie więc otwieram listę ;)
Będę:)
Ja też :P
Nie wiem jak wy, ale ja słyszałem, że nawet Jola będzie :p
Może udałoby się kiedyś w jakąś sobotę albo niedzielę spotkanie zorganizować ? Nie musi to być oczywiście Galeria Mokotów :)
Byłaby szansa się przynajmniej poznać :)
Pozdr,
pewnie będę :d chociaż po 13h w pracy dzisiaj, w czw. może być różnie
Najprawdopodobniej tez przyjade w czwartek na spot, a na 21 na gokarty na RCW sie wybieram - sa chetni :) ?
Witam,
Calkiem niedawno dolaczylem do forum, chociaz sercem juz od dawna jestem alfista. Do tej pory tylko marzylem, ale wlasnie rozpoczalem poszukiwania mojej Belli. Jak tylko odnajde ta jedyna, przeznaczona mi 166, to pewnie bede bywal. A na razie to chyba jakos dziwnie bym sie czul przyjezdzajac Octavka brata...
Hehehe
Pozdrawiam
ja z kartów czwartkowych odpadam raczej,
w piątek idę :crazy_pilot:
No to Kurszu sie przejedziemy - moze ktos jeszcze dolaczy - zapraszamy chetnych, a szczegolnie tych, co nigdy nie byli - zapytajcie Czajny, czy mu sie spodobalo ;)
Do zobaczenia jutro ;]
Wieści niosą, że nawet Ciastek sie pojawi ;-)
Ja zabiorę prawdpodnie jeszcze kolegę, który też potem skoczy z nami na karty :)
Ja również dzisiaj nie dotrę :(
oj dawno mnie nie było ale dziś też nie dotrę, może za tydzień... jak kręgosłup da radę.....miłego obgaduwania.... mrksz w chipa chcesz.... co sie odzywasz?? pozdrawiam
...a o której byłaś Jola?Cytat:
Chłopaki, do której Wy byliście na spocie?? Nikogo już nie zastałam ;)
Kurcze Jola, mnieliśmy się...
Ok 20:15 zrobiliśmy wyjazd na RCW - przenieśliśmy tam spota de facto :)
Trzeba było dzwonić!!
oj Jola, następnym razem dzwoń, wrócimy po Ciebie:)
Ehh Jola wiesz co :P Naprawdę tyle kłopotu by mi sprawiło odebranie telefonu... Dobrze, że tego nie zrobiłaś :P
poza tym na GalMoku zrobiło się buraczanie, przez jednego buraka od ludzi z Subaru...
Hejka, przesunął mi się dysk w części lędzwiowej, i ledwo chodzę.... wczoraj jeszcze pojechałem do klienta pilnego na drobiazgi, trochę gimnastyki a dzisiaj leżenie na twardym i sie obrócić nie mogę...