Pozdowienia dla Łukasza i Agnieszki (Alfa_lucas) widzianych w Jasiu Wędrowniczku :D
Printable View
Pozdowienia dla Łukasza i Agnieszki (Alfa_lucas) widzianych w Jasiu Wędrowniczku :D
Pozdro dla kierownika czerwonej 156 na LBL w sedanie mijanego w m. Golce, który z tyłu na lince ciągnał chyba Forda Fiestę
Pozdrowienia dla Ludvigusa, którego widziałem wczoraj ok.17:30 na obwodnicy Łańcuta jadącego w stronę Przeworska.
Było juz ciemno, ruch duży i zauważyłem Cię w ostatniej chwili:P NIe machałem, nie mrugałem, ale na CB pozdrowienia wysłałem - nie wiem czy doleciało:P
Ja śmiagłem małą terenówką ciemnozieloną:)
15 lutego o godzine 14 30 w Sanoku widziana piękna czarna 159 w kombiku oczywiście na Ramkach i blachach Rzeszowskich
@edit: sprawdziłem blachy i już wiem że to był weloo :) pozdro! :)
Dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam :)
Pozdrawiam wszystkie alfice widziane na trasie Dębica-Sędziszów-Kolbuszowa-Stalowa Wola i Stalowa Wola-Rzeszow,a zwlaszcza dwie Alfy w Stalowce na jednym parkingu obok takich niezbyt ladnych garazy(granatowa troszke zaniedbana 164 i zielonkawa/oliwka Crosswagon) chyba ulica Słowackiego,niedaleko ul. 1 Sierpnia.Pozdrawiam tez Pania wsiadajaca do czarnej 159 SW pod Millenium w Rzeszowie.
A ja pozdrawiam kierownika granatowej 159 która wczoraj koło 19 jechała z Kolbuszowej w stronę Mielca oraz kierownika ładnej czarnej 147 1.6 TS na blachach RDE widzianej przed chwilą w Kolbuszowej koło PKS.