Nie uważasz że najbardziej zainteresowany powinien dzwonić i pytać, a ostatecznie jechać oglądać?
Printable View
tak wlasnie uwazam :) ale teorie z cyklu ma 204 ma 305 jest po gradzie itp :) no ludzie :) badzmy powazni.
Co ciekawe w nowym watku ktory mial byc konkretny... tez pojawiaja sie jzu teksty z cyklu widzialem stoi nie umyta omijajcie bo nei dbana :)
Znam kupe aut, ktore lataja brudne nikt z forum nei chcial by na wozy tego typu popatrzec :) a osobiscie bral bymw ciemno :) nieraz wyglad to nei wszystko.. zwlaszcza jak chce sie jezdzic a nei ogladac czy dobrze wyglada pod domem ;)
wilku kupuj co chcesz.Ja osobiscie nie chcialbym auta z tak wytyranym wnetrzem bo mam sie tez czuc dobrze w srodku.Ja mam 156 tys km. i galka jest niemal nienaruszona,delikatnie przytarta na gorze ale nie w ten sposob,kierownica tez ma prawie niewidoczne slady uzytkowania,fotele rowniez,ze nie wspomne o kanapie bo wyglada tak jakby prawie nikt tam nie siedzial.Kazdy ma swoje priorytety przy zakupie.Nie mowie ze nie patrzylem na sprawy techniczne jak kupowalem auto bo to na pierwszym miejscu
mam 159 z jasnym wnetrzem i nie ma problemu :) wiadomo trzeba dbac :) material na podlodze warto co jakis czas przeczyscic vanishem :) wszystko latwo schodzi :) jedyne z czym mam problem to jasne pasy :/ nie wiem czym to doczyscic...
Nie wiem po co te dywagacje, przecież przy tej jakości zdjęć nic nie widać, nie wiele można na temat auta powiedzieć. Taka moja sugestia
absolutnie nie mialem na celu komus kazac kupowac badz nie, chcialem tylko zwrocic uwage na to ze ocenianie auta na podstawie mega marnych zdjec i wymyslanie teori dotyczacych jej stanu to lekka przesada.
Kierownice galke czy zderzak mozna nieduzym kosztem odnowic/wymienic a jesli ten woz ma 200 000 ori przebiegu , nie mial powazniejszych dzonow i jest sprawny to oferta bardzo rozsadna.
Co do wycierania sie skor... mialem troche wozow w zyciu i bardzo duzo zalezy od tego kto gdzie jak jezdzil, tego czy poca mu sie rece, czy jezdzi w bizuterii itp itd.
witam tutaj zdjecia sa zdecydowanie wyrazniejsze jutro zamierzam ja obejzec takze bede wdzieczny za kazda opinie :)
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C26695684.html
wyglada ladnie.Wnetrze zadbane i czyste ale zwroc uwage na tyl auta.Cos mi sie nie podoba ze nie ma oznaczen 159 i JTDm a jest 1.9.Moze miala zderzak malowany.Tyl wydaje sie rowny,lampy sie pokrywaja ale ostroznosci nigdy za wiele.Powodzenia
dokladnie tez zastanawial mnie brak tych oznaczen zobaczymy jutro :) dzieki i dobrej nocki