Chyba jednak nie skoro na aukcji jak były tak są. Brak info o oponach - dziwne.
kupione drogą telefoniczną "za pobraniem" by prowizji dla all... nie płacić. I udało się za tę cenę z przesyłką wyrwać. Opony na jeden sezon.
ale jaki to model to dalej nie wiem
No może Drift-r ale mi też zdarzało się kupić z allegro a poza allegro:D i czasami jeszcze chwile były:D
tak Nazar twoje linki są przydatne :D
teraz tylko muszę użytkownika Ye Ye przeprosić bo nagrałem jego tristary, ale te są lepsze
Obecnie gdybym szukał felg 18" to zainteresowałbym się tą aukcją:
http://allegro.pl/alutec-18-5x98-alf...147856199.html
Opony na nowe nie wyglądają ale cena myślę, że zachęcająca do poznania większej ilości szczegółów.
Drift-r bardzo fajne koło . Jak bym nie miał swoich to bym je pochytał :D Co do opon to pisze ,że nowe a i wyglądają całkiem fajnie tyle ,że brudne:D
- - - Updated - - -
Ale nie kupujta bo zaraz się odezwą głosy ,że za 1000pln to wraki muszą być . Fakt jest taki ,że ja mam na przodzie 225/35 ( czyli większe o tyci ) i strachliwie się jezdzi a co dopiero na 215/35
Sprzedający pewnie na nich kupił auto i sprzedaje bo za duże + za twardo. Model to Magnum, aczkolwiek rozstaw śrub to pewnie 5x100 bo 5x98 chyba nie wychodziły.
A ja i tak zdania nie zmienię- i nie mam tu wcale żalu czy jakiegoś problemu do Nazara. Po prostu uważam że nie napisanie na aukcji jakie opony są dodawane do felg to zwykłe krętactwo i liczenie na to że ktoś się napali na rozmiar. Poza tym pisanie że opony nowe a na zdjęciach pokazywanie używanych to już ewidentne kłamstwo.
Opony na jeden sezon- jak dla mnie na jeden zakręt na mokrym i drzewo.