-Filtr oleju
-filtr paliwa
-filtr powietrza
-filtr kabinowy
-olej w silniku i skrzyni
-olej wspomagania i zbiorniczek
-wycieraczki
-wszystkie tarcze i klocki
;)
a i klima naprawiona ;D
Printable View
-Filtr oleju
-filtr paliwa
-filtr powietrza
-filtr kabinowy
-olej w silniku i skrzyni
-olej wspomagania i zbiorniczek
-wycieraczki
-wszystkie tarcze i klocki
;)
a i klima naprawiona ;D
Maglownica, drążki kierownicze, końcówki drążków, osłony drążków,olej wspomagania, zbiorniczek wspomagania, łączniki stabilizatora przód+tył, cewka, 4 świece i "dalej szukam co wymienić"hehe
Nowe piórno tylnej wycieraczki. Przy okazji ściągnąłem poszycie i przepsikałem bernerem oraz smarem silikonowym trzpień silniczka, oraz wysmarowałem żabką mechanizm zębaty :)
łożysko w przednim kole, bo wjechałem w dziurę...
stały dowód rej.
w końcu :-)
Ja dzisiaj jeszcze nic ale od dwóch dni walczę z wycieraczkami przednimi. Uszkodziła mi się płytka od sterownika silnikiem. Dzisiaj nie dam rady nic zrobić ale przez weekend czeka mnie lutowanie :)
Haha no wlasnie ! :D
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)
Nareszcie zamówiłem klubowe ramki!!
Lancia Delta dostała polskie tablice
Alfa wczoraj pojechała na pranie środka oraz na polerkę :)
Dziś właśnie ma wymienianą przednią szybę oraz doklejaną lotkę.
Dzisiaj jeszcze raz zmienione opony (poprzednie nie pasowały), nowe dywaniki (klubowe), mycie, woskowanie woskiem koloryzującym
Zamówiłem antenę do radia :)
Ja dziś w swojej Alfie wyprałem dywan w bagażniku i wypucowałem wnętrze kabiny.
A aluski po czyszczeniu wyglądają o niebo lepiej:)
Kluczyk ubrany w płaszczyk z carbonu :-) http://zapodaj.net/e73696f4e3eff.jpg.html
W końcu założone nowe kapcie i zmienione stare stalówki 15" na alusy 16".
pozakladane zakupione graty.bylem takze na jezdzie testowej giulietta 1.4tb i nawet fajnie sie jechalo,troche malo miejsca z tylu ale tak to ok.no i maly silnik:(
Jeszcze dziś była polerka lakieru, woskowanie i mycie. Całe SPA.
Tak jak obiecywałem, specjalne podziękowania dla Cobretti za ww SPA dla mojej "Becky". Na pewno jeszcze się zjawię :)
Dzieki dzieki oby była tak długo Piekna jak jest teraz:)
Wymieniłem w 147 filtry kabinowe ,co za mózg je tam wymyślił:confused:,trzeba być akrobatą żeby wiedzieć co się robi:moil:
Wymienione klocki z tyłu, odkurzona, umyta jak co tydzień, położony świeży wosk, potem zabrana na spota, a w drodze powrotnej przegoniona.
Wypieszczona. Korekta lakieru, wosk itd. Do tego odnowione panele otwierania szyb.
Wywalone klapy wirowe, przeczyszczony EGR i auto zachowuje się duuuużo lepiej ! :)
Ostatnio wymieniony olej w silniku (Selenia) i nowe filtry: powietrza i paliwa (oba UFI) . Wydaje mi się, że silnik trochę ciszej pracuje :). W planach na najbliższe tygodnie mam zabezpieczenie antykorozyjne metodą Rust check.
Umyta i nawoskowana :)
Umyta nawoskowana naczerniona odkurzona wyplakowana umyte szybki - padam
zdemontowałem, rozebrałem i nasmarowałem mechanizm wycieraczek koniec skrzypienia :P
Umyta, nawoskowana, szyby umyte z zew jak i wew, uszczelki spryskane silikonem w sprayu;-);-);-)
Jako,że dziś mija rok odkąd Bella jest ze mną , dostała porządne mycie na zewnątrz i czyszczenie wnętrza :)
Spolerowana jedna lampa. Druga może jutro. :p
JTD wyklekotało. :)
naprawa skrzyni
Wymieniłem dzisiaj lampkę nad pasażerem i naprawiłem lampkę podświetlenia rejestracji (już nie lata) :)
Wymieniłem h7 bo filipsa wyzionely ducha po 5 miesiącach jazdy.
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk
Wczoraj wymienione sprzeglo - znowu czuc, ze to auto jedzie :)
Dwumasa w stanie bardzo dobrym :) Dzisiaj SPA - mycie, odkurzanie, woskowanie :D
wczoraj oklejone słupki na drzwiach ;) dzisiaj miało być spa, ale patrząc na chmurki na niebie, poczekam do jutra ;)
Wymieniłem żarówkę P21/5W na taką z Tesco i świeci błąd ale wszystko działa :confused:
166-stka umyta, wysprzątana, zatankowana do pełna , zapakowana na zlot i zrobione podświetlenie drzwi - przednich:)
Jutro czeka ją daleka droga .