Muzyka z USB a z telefonu tylko rozmowy. Z telefonu muzyka słuchasz za pośrednictwem Yatour - niby zmirniarki
Printable View
Muzyka z USB a z telefonu tylko rozmowy. Z telefonu muzyka słuchasz za pośrednictwem Yatour - niby zmirniarki
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-lpg-170km-bezwypadkowy-z-polskiego-salonu-serwisowana-ID6zROaK.html#9c89d87cf2
Kurde, gdyby to był rocznik 2011 i cena ciut niższa :/
Jak myślicie, ogłoszenie wygląda ok? Felgi widzę w tragicznym stanie albo mi się wydaje, Niedaleko mam i prawdopodobnie wybiorę się obejrzeć.
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-kupiony-w-polskim-salonie-pierwszy-wlasciciel-garazowany-zadbany-ID6zOk7w.html#9c89d87cf2 Ta w podobnej cenie, tylko bez lpg i słabszy silnik :\
Ehh, a zaczynałem z budżetem 35k z pokupnym serwisem, a tu widzę że tak z 10k trzeba by dołożyć :(
http://allegro.pl/alfa-gulietta-1-4-...3.html#thumb/8
Hej, czy według Was to auto ma oryginalne końcówki wydechu? Wydaje mi się, że jakoś tak dziwnie odstają ;)
widziałem poprzednie zdjęcia tej alfy, miała podwójne końcówki na każdym wylocie, wyglądało to okrutnie, wiec gościu chyba je podmienił.
- - - Updated - - -
Ponawiam prośbę o sprawdzenie histori serwisowej ZAR94000007226835
pozdrawiam
Witam, wpadła mi w oko, co sądzicie?
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...tml#0481fb6c81
Powiem jedno - te fotele wyglądają masakrycznie. Rzeczywiście taką kolorystykę można było dołożyć w wyposażeniu? Straszne...
[MENTION=78367]Tajo[/MENTION]
Myślę, że nie masz szans na 35k z serwisem pokupnym.
Przy takiej kwocie zakupu (ok 35k) licz się niestety, że parę rzeczy trzeba będzie zrobić i nie mówię tu o rozrządzie + płynach.
Dodatkowo hasło "salon Polska" automatycznie zwiększa cenę sprzedaży o 10k średnio :), ponad to kupowanie Giulietty zrobiło się modne i to chyba jedyne auto na rynku, które trzyma ceny - w tej samej można spokojnie polować na auto wyższej klasy jak B8 czy W204 :).
Czego oczywiście nie polecam, bo jak przyjdzie do sprzedaży naszej Giulietty to chcę, aby ceny były równie wysokie jak teraz - po 2 latach można sprzedać używkę z praktycznie zerową stratą :).
Samochód sprzedawany przez dealera z Wrocławia - 26.10.2015 - I przegląd, z własnymi materiałami klienta, miał wtedy przebieg: 26000 km
Tyle historii :)
- - - Updated - - -
Samochód sprzedawany przez dealera z Wrocławia - 26.10.2015 - I przegląd, z własnymi materiałami klienta, miał wtedy przebieg: 26000 km
Tyle historii :)
baton, wielkie dzięki, jakbym zakupił alfę to ktoś w okolicach Cieszyna ogarnie to mechanicznie?
tomi150, nie ma problemu. Ja do tej pory miałem Abartha, Alfa od miesiąca, więc jeszcze nie było okazji jej nigdzie serwisować, kupiona z ASO po wymianie rozrządu i oleju (przebieg 51tyś), więc póki co nie interesowałem się serwisem ;)