Kopie w opony :) i gada :)
Printable View
Kopie w opony :) i gada :)
Kopanie w oponę to jest to !!! Wy to wiecie czego człowiekowi potrzeba :-)
W przypadku powyższego rejsu, był to czysto spontaniczny pomysł, informacja zaś o spotkaniach jest dostępna na tydzień, dwa lub czasami trzy na naszej stronie Facebookowej, która jest już bezpośrednio w rękach chłopaków - ze względu na obowiązki służbowe oddałem organizację w ich ręce - wiem równie, że spora ilość osób wolałby spotkania w godzinach wieczornych, nawet w dni powszednie, dlatego pozostawiam temat do dyskusji oraz Waszych ustaleń nad dalszymi planami.
Odnośnie terminów spotkań to godziny wieczorne są w moim przypadku odpowiedniejsze, bo w ciągu dnia można jeszcze coś porobić (szczególnie latem) :) No chyba, że będą to jakieś zorganizowane akcje typu wspólny wyjazd, grill czy taki rejs łódeczką. Jeśli chodzi o to czy ma to być niedziela czy dzień powszedni to mogę się dostosować, najważniejsze żeby większości pasowało. Bo pamiętajcie, że cały sens spotów polega na tym żeby ludzie się spotykali. Im więcej chętnych tym więcej pomysłów na spotkanie, pomimo tego, że "kopanie w oponkę też jest spoko" :D
Dlatego zachęcam wszystkich do wypowiedzenia się w temacie godzin i terminów spotkań i aktywnego uczestnictwa w spotach i dzielenia się pomysłami na ich spędzenie :)
Mi po głowie chodzi pomysł na jakąś sesję zdjęciową naszych alf. Widziałem, że kilku z was zna fajne miejscówy na foty. Może warto byłoby z tej wiedzy skorzystać na najbliższym spotkaniu, które mam nadzieję odbędzie się w okolicach weekendu 19-21 sierpnia????????
Może piątek wieczór? 19:00 19.08 na przykład?
Można byłoby jakąś wieczorną sesję zrobić ;). Jestem za.
Sesja bardzo fajny pomysł, ale mnie od 16.08 czekają dłuższe wakajce poza granicami zachodniopomorskiego. A taki spot wieczorny wchodziłby w gre tylko jutro i pojutrze.
Mi też pomysł z sesją się podoba. Spotkamy się, będzie śmiesznie i jeszcze foty na pamiątkę zostaną :D. Co do rejsowania motorówką, to wstępnie myślę coś nad sobotą 13.08 tak koło 14:30, ale to jeszcze nic pewnego - pogoda i sprawy prywatne. Jednak gdyby ktoś reflektował to pisać, bo możliwe, że będę zbierać ekipę.
Dla mnie termin Macka super :) ale pierwszy raz wpadnę niealfa :(