Rozsądne co dwa czujniki to nie jeden, muszę poszperać w gratach i rury od wody między głowice poszukać wraz z całym zestawem ...... :)
Printable View
Rozsądne co dwa czujniki to nie jeden, muszę poszperać w gratach i rury od wody między głowice poszukać wraz z całym zestawem ...... :)
Ku..a co za chomiki :)
Jaki koszt czujnika ?
Jest jakiś osobny czujnik od przegrzania silnika?Wczoraj na chwilę zapaliła mi się lampka przegrzania,choć temperatura płynu była około 80*
Mam pytanko odnośnie wygłuszenia obok pedału sprzęgła(podstopnica)
Brakuje mi chyba jakieś części która jest pod dywanikiem tam gdzie zazwyczaj jest podstopnica. Dywanik się kładzie bo nie ma pod nim wygłuszenia lub cześci takiej która wypełnia te wybrzuszenie na podstopnice. Co tam powinno byc?
Andrzej, poczekaj do świąt to dam Ci fotkę bo mam wszystko wybebeszone i od 3 miesięcy nie mogę tego poskładać bo nie ma kiedy:)
Powie ktoś czemu mi pedał sprzęgła pracuje czasem jakby się o coś blokował to jest takie uczucie jakby dywanik go czasem blokował ja stawiam na pompkę sprzęgła , dodam że że sprzęgłem problemów niema tylko ten pedał.
wsadz tam głowę i zobacz jak wygląda mocowanie pompy do pedała , mi się to juz raz rozsypało :)