Mi tam pasuje ktoś jeszcze :)?Cytat:
o gdzie sie zgadujemy, na tym unimecie?:)
Printable View
Mi tam pasuje ktoś jeszcze :)?Cytat:
o gdzie sie zgadujemy, na tym unimecie?:)
Gdzie jest unimet???? :-D proponowalbym 21 galeria rzeszow na gorze przyjdzie dominik i spadamy.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Haha właśnie bo macie ze 3 unimety w Rz :P
Aaa sory. Nie spojrzalem wyzej. Dobra to ustalmy jakies miejsce i moze o 20sie spikniemy??
Ja w sprawie noworocznego spota.
W tej chwili nie jestem pewny czy mógłbym podjechać - czy byłby to problem jak się zjawię z żoną bez wcześniejszego zgłoszenia?
Alfę mam od czerwca, a nikogo z forum nie znam - to jest najgorsze :P
Czy ktoś z okolicy Stalowej Woli się wybiera?
Chodzi o unimet na ulicy Okulickiego ja o 21 będę kto jest zainteresowany i chętny niech wpada. Poźniej zrobimy sobie przejaźd w jedno fajne miejsce które znalazłem i możeby wykorzystać w przyszłości na spoty:)
Myślę że nie było by problemu ale niech się wypowie jakiś główny organizator, żeby później nie było jakiegoś ale... :)Cytat:
Ja w sprawie noworocznego spota.
W tej chwili nie jestem pewny czy mógłbym podjechać - czy byłby to problem jak się zjawię z żoną bez wcześniejszego zgłoszenia?
Alfę mam od czerwca, a nikogo z forum nie znam - to jest najgorsze :P
Czy ktoś z okolicy Stalowej Woli się wybiera?
Przy okazji kupiłbym ramki klubowe w końcu od kogoś :P
Indigo jak tylko dasz radę to oczywiście przyjeżdżaj, ja też może szwagra zabiorę i jego Alfę.
Co do dzisiaj to co chcecie robić? Bo jak się poślizgać autami to się piszę :D tylko bezpiecznik od ABS-u wyjmę (uroki polifta...)
No plany sa na slizganie i jazde po miescie. To co ustalamy godz 21 unimet na okulickiego? Ja nie wiem gdzie to dlatego bede czekac pod reduta na was :-D podaje nr tel do mnie w razie czego 667 409. 800