Naprawiłem twój post bo jako, ze należysz do tej grupy o której wspominał użytkownik Dareek "kolejną grupę stanowią posiadacze innych modeli którzy tak dla wywołania awantury sobie wpadają wrzucając łyżkę dziegciu do beczki miodu" mogłeś sporo z tej dyskusji przegapić tym bardziej, ze ostatnio obiecywałeś się nie udzielać. Jeśli ktoś twierdzi, ze krytykuje Giulie proszę o konkretne cytaty tylko jak już zaczniesz skrupulatnie szukać to znajdziesz kilka, w którym jasno stwierdziłem, ze chętnie kupił bym wersje Q, na którą mnie póki co nie stać czy nawet Veloce ale obawiam się, ze może być za słaba po przesiadce z obecnego auta. Czyli w sumie po za Veloce do, której nie jestem w pełni przekonany w portfolio nie ma dla mnie kompletnie żadnego auta i jak kilka osób tu przyznało nawet miłośników marki dla nich też no ale oczywiście dla niektórych to pewnie wina klienta, ze chce czegoś czego nie ma w ofercie. Od początku tej dyskusji ludzie krytykują głupie posunięcia koncernu, który nie potrafi sprzedać dobrego auta w które wpakowano miliardy euro i większość obiektywnych uczestników dyskusji się z tym zgadza natomiast część zagorzałych fanów problemów nie widzi i mimo, ze FCA planowało sprzedać kilkukrotnie więcej egzemplarzy oni uparcie twierdzą, ze sprzedali tyle ile chcieli bo to ma być przecież auto niszowe. Dlaczego się narzeka na pierdoły? Bo ludzie kupujący auta premium zwracają uwagę na te pierdoły mi tam zwisa czy ekranik można smyrać palcem, czy ma jakieś ledy i inne czary.
To nie jest tak, ze sprzedaż jest kiepska dlatego, ze mu sobie tutaj piszemy tylko my sobie tutaj piszemy bo sprzedaż jest kiepska. Jak sam koncern nie potrafi sprzedać swojego auta to myślicie, że klient na auto premium będzie wchodził na forum czytać opinie w takich tematach? Klient idzie do salonu bierze auto na jazdę próbną i na tej podstawie decyduje czy auto mu odpowiada czy nie. Ale jak widać ktoś kto się przejedzie na jeździe próbnej i mu auto w jakiś sposób nie pasuje też jest pewnie hejterem.
Wczoraj na grupę reno ktoś wrzucił foto Giuli Q z urwanym kołem i zaczęła się tam taka bezsensowna dyskusja napędzana przez garstkę fanatyków jak tutaj i oczywiście jak ich wyśmiałem to tak jak tutaj najwięcej rzucali się miłośnicy z klekotów i innych 1.4 ;)