Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 166 RLE z mocno odstającym z tłumikiem :P widzianej pod realem koło 16:30 (od strony Drive Thru)
Printable View
Pozdrowienia dla kierowcy Alfy 166 RLE z mocno odstającym z tłumikiem :P widzianej pod realem koło 16:30 (od strony Drive Thru)
pozdrowienia dla kierowcy granatowej alfy 159 sw z ramkami klubowymi widzianego wczoraj na światłach koło mercedesa okolo 18:30 +/- :)
Mógłbym to być ja, ale nie byłem :P
weloo To ja byłem :D
Szukam jakiś końcówek wydechu zzeby tam wspawać takich podwójnych jak z V6-ek
Bo tu jakiś idiota tą końcówkę odwrotnie przyspawał :D
Pozdrowienia dla Kolegi spotkanego dziś około 15:30 na Ofiar Katynia :) Żeby pomrugać musiałam od samego skrzyżowania ciągnąć się koło za kołem, ale w efekcie - SUKCES! ;)
No jechaliśmy ociężale z Cleopatry po obiedzie i dopiero zauważyliśmy Ciebie jadąc pod górkę na Obrońców Poczty :) pozdrawiamy :)
pozdro również dla kierowcy czarnej 159 SW RZE*** na ramkach, widzianego o 16 na Moniuszki, ale nie przyuważyłem kto to :)
Nie czarnej, tylko granatowej, widzialem Cie przyczajonego w samochodzie ;)
Również pozdrawiam :)
pozdro dla wiśniowej 156 na ramkach w Puławach dziś koło 18:30 :) wyprzedziłem Cie na tej 3pasmówce (z fotoradarem na końcu) załadowaną 146 na WR :)
Pozdro dla kierowniczki czarnej 159sw widzianej dzisiaj na Kościuszki w Biłgoraju przed 9:00 tablica DW dalej nie zapamiętałem :)
Interside nie ciebie widziałem wczoraj albo w czwartek w Krasnystawie na Lwowskiej??