Mi obie daty pasujÄ… wiÄ™c niech reszta powie kiedy im pasuje i widzimy siÄ™ wtedy w Tarnowie í ½í¸Š
Printable View
Mi obie daty pasujÄ… wiÄ™c niech reszta powie kiedy im pasuje i widzimy siÄ™ wtedy w Tarnowie í ½í¸Š
ja sie dostosuje do was:) niech sie reszta teraz wypowie:) ja moge nawet na Bochnie badz Brzesko zawitac:)
eeee moj Tiger tak daleko nie dojedzie hehe
Dojedzie a jak nie dojedzie to mam linkÄ™ i go zaciÄ…gnÄ™ to Tarnowa :D
Damy rade :-)
A to może 15 luty godzina 17.30 w Bochni na Galerii Rondo na samej górze, zrobimy parę zdjęć i gdzieś później w ciepłe miejsce na herbatkę ? :D Można by tak na FB też wrzucić temacik :P
Mi pasuje - jeśli reszcie także to spotykamy się tak jak Michał napisał i jak coś to puść to na fb.
mi pasuje tam dojade :)
Cześć Panowie! Jestem nowy w temacie Alfy ale już otrząsnąłem się po zakupie i ogarnąłem co bardziej wstydliwe usterki, więc jeśli planujecie jakiś spocik Tarnów-Bochnia to chętnie do was dołączę :) Daty jak wyżej mi pasują.
Skoro nie widać protestów to tak jak Michał napisał spot jest 15.02.2015 w Bochni na najwyższym parkingu Galerii Rondo o godzinie 17.30. Zapraszamy nowego kolegę i wszystkich zainteresowanych :)