Jeszcze dziś pozdrowienia dla czarnej 156 SW z ramkami i rejestracjami SL, która spotkałem dziś po 13 na parkingu Platana. Kolega nie był chętny do machania, bo się pewnie krępował przed pasażerką :D
Printable View
Jeszcze dziś pozdrowienia dla czarnej 156 SW z ramkami i rejestracjami SL, która spotkałem dziś po 13 na parkingu Platana. Kolega nie był chętny do machania, bo się pewnie krępował przed pasażerką :D
pozdrowienia dla alf spotkanych dzis na trasie pszczyna-czeladz-pszczyna
niestety nikt nieodmachal ani nieodmrugal
pozdr. dla wszystkich alf spotkanych na trasie tychy-żywiec na machanie i mruganie nikt nie odpowiedział skaram was następnym razem heee:P
Pozdrowienia dla białej Giulietty widzianej dziś pół godziny temu przy wyjeździe z Krakowa. Pięknie wyglądają tylne światła:girl_wacko:
A ja pozdrawiam kierowcę 166tki STxxxx widzianego wieczorem w Chrzanowie, do tego było jeszcze kilka 147 i 156 ale nie zapamiętałem rejestracji..
Chciałbym serdecznie podziekować kierownikowi czerwonej 145tki za zholowanie mojej czarnej strzały po awarii chłodnicy (pękła :( ) mam nadzieje, że czyta to forum :)
P.s jestem na kupnie chłodnicy do 145 2.0 qv.
Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 145-tki ST..... której pomachałem dzisiaj pod halami targowymi w Tychach ale kierowniczka chyba nie wiedziała o co chodzi :)