Przesyłka przeraża :P może dogadam się z kimś i zamówimy większą ilość :)
Printable View
Nie ma żadnego problemu.A jeśli nikogo nie znasz to najwyższy czas poznać....Na pewno jak zwykle ktoś nie dojedzie a ktoś inny zaglądnie w ostatniej chwili.Organizatorów właściwie nie ma.pozwoliłem sobie w imieniu nas wszystkich porozmawiac z kierownikiem Magyara i poinformować o naszych planach by przygotował nam miejsce na końcu sali i ustalić termin.Pozdrawiam Tomasz
Dobra to widzimy się pod Unimetem
Witam!Pozwoliłem sobie zadzwonić dzisiaj do Magyara i potwierdzić termin naszego spotkania i orientacyjną ilośc osób.Miła Pani była doskonale zorientowana i potwierdziła że na nas będą czekać.Oczywiście nie zamykamy listy i każdy może nawet w ostatniej chwili dojechać bez wcześniejszego zapisywania się.Na poczatku stycznia zadzwonie powtórnie aby wszystko na nas czekało jak w latach ubiegłych......i żeby placków węgierskich nie zabrakło!Przypominam że każdy zamawia to na co ma ochotę i każdy płaci za siebie.Pozdrawiam i życzę wszystkim szampańskiej zabawy Sylwestrowej.Motodoktor
Reggi przyjechalbys po mnie pod redute?ja nie wiem gdzie ten unimet. Czekalbym o 20:50
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Ja podjadę po ciebie tylko się nie spóźnij :)Cytat:
Reggi przyjechalbys po mnie pod redute?ja nie wiem gdzie ten unimet. Czekalbym o 20:50
To 21 na unimecie na Okulickiego ;)
Dziś jakiś spocik? :-D
Buchaj 21 pod unimetem na okulickiego lub 20:50 reduta.
Marku dzieki bede czekac.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Ja nie wpadnę bo przygotowania na sylwka mnie dopadły jak coś to 4 stycznia się widzimy udanego wieczoru chłopaki :-)