Nie pasuje mi tylko kolor nie moga pokazać auta w takim mdłym kolorze :) A może to fake ????
Printable View
Nie pasuje mi tylko kolor nie moga pokazać auta w takim mdłym kolorze :) A może to fake ????
A jaki on mdly? Rosso Alfa. Zdjęcia nie zrobione raczej profesjonalnym sprzętem
Podejrzewam, że zwykła wersja ze słabszymi jednostkami nie będzie miała z tyłu takiego dyfuzora, spoilerka na klapie i tego otworu w błotniku. Rury też pewnie trafią na lewą stronę. Ciekawe, że nikt się jeszcze do antenki nie przyczepił:) Osobiście mi jej wygląd nie przeszkadza, tym bardziej, że jak mnie na nią będzie stać w tej wersji (bez potrzeby sprzedawania nerki), w Polsce będzie 30 km/h w mieście a na autostradach wszystkie odcinki zrobią z pomiarem średniej prędkości:)
Zapewne to trójwarstwowa perła podobna do tej ze 156 GTA a więc nie byle co, na tych fotkach i w tym oświetleniu rzeczywiście może wyglądać średnio korzystnie, ale w rzeczywistości jest kozak :)
Piękna !
Linia boczna identyczna z nową M5.
Chyba to jednak niekontrolowany przeciek. Przecież nie robili by przecieku najbardziej wypasionej wersji. Koniczyna na błotniku mówi wszystko.
W takim kolorze nie robi sie pokazu krwisty metalic lub perla
ja mam mieszane odczucia. Z profilu troche przypomina BMW starsze modele ale nie wiem czy to nie efekt nieostrego zdjecia. Klamki powinny byc jak to w Alfach srebrne aluminiowe, seksowne a nie jak w Golfie. Z tylu za duzo krzywizn, moze jak jutro zobacze w lepszych ujeciach to bedzie sie to prezentowalo inaczej. Np trudno mi jest ocenic czy linia nie jest zbyt lagodna, chodzi mi o jajowate okna troche jakby gdzies juz to bylo. Mam nadzieje ze jutro bede mial odmienne zdanie w tych kwestiach.
Przecież to widać ,że zdjęcie już w garażu :) . Jakiś Arafat z Dubaju albo prezes z Chin kupił sobie przedpremierę . Panie opony już zjechane . Jak dobrze widzę to Jing Lingi :D .