Widziana wczoraj czarna GTV'ka z rameczkami na parkingu TGG koło 20.
Pozdrawiam
Printable View
Widziana wczoraj czarna GTV'ka z rameczkami na parkingu TGG koło 20.
Pozdrawiam
W weekend widziana w Jeleniej Górze piękna czarna Brera. Numery SCZ **** .Czyżby występy gościnne, czy ktoś sobie sprawił takie ladne cudo?
Pozdrawiam właściciela czarnej 156 na numerach DOA 02520 z ramkami klubowymi - wygląda na to że pracujemy w tym samym miejscu, już kolejny raz widzę Twoje auto na parkingu pod firmą:D
Widziana czarna 156 z rameczkami na blachach DW koło godziny 13 przy galerii dominikańskiej w stronę placu wróblewskiego.
Pozdrawiam :D
Dzisiaj żółta 145 na granicznej z czerwoną dojazdówka, pozdro z zastępczego :)
Dzisiaj wieczorem widziana 156 SW z ramkami i 147 na skrzyzowaniu Sienkiewicza / Wyszynskiego na rejestacji DJ XXXXX
Pozdro
Dziś przed południem bordowa 159 w sedanie (tablic nie odcyfrowałem, ale bez ramek) pomykała drogą nr 94 w Marcinkowicach z kierunku DW na DOA - kierowca do mnie zamachał a ja odmachałem z uśmiechem :)
Pozdrowienia dla kierownika szarej/zielonej? 156 z ktora mijalem sie w Kamiencu Zabkowickim, obustronnie lapki zareagowaly odruchowo :D
Widziane zaparkowane czarne MiTo DW502** w Opolu, koło WSB. Ramka czerwono biała była, ale jakiej treści to nie dojrzałem ..:)