Pozdrawiam wszystkich kierowcow Belli w Kierunku Poznania i nie tylko :) i Alfe 166 z ktora jechalem spowrotem w strone Katowic :) na Niemieckich blacha.
Printable View
Pozdrawiam wszystkich kierowcow Belli w Kierunku Poznania i nie tylko :) i Alfe 166 z ktora jechalem spowrotem w strone Katowic :) na Niemieckich blacha.
Pozdrowienia dla kierowników, którzy jechali w piątek z Katowic w kierunku Wrocławia (A4) i w niedzielę (droga powrotna) :)
pozdro również dla Ukraińca w 147 na A4 (za Wrocławiem), który odmachał jednak nie był chętny na chwilę "szybszej jazdy" :)
Pozdrawiam wszystkich których widziałem i tych których nie widziałem też...
Coś dziwnego dzieje się z tym tematem...
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 75 Numerata na klubowych ramkach widzianej dziś na Lea ok. 17. Pierwsza 75 na chodzie, która widziałem (poza moją :P). Dojechałem do Ciebie w korku, machałem, migałem światłami, wchodziłem na obroty (byłem tak zaaferowany, że z tego wszystkiego zapomniałem o klaksonie) ale niestety nie dopatrzyłem się żadnego odzewu. Z tego co wiem, to chyba ta 75 Numerata, która ostatnio zmieniła właściciela...
Faktycznie, przecież z 80% Komorowic pracuje w Fiacie :D. Może w końcu pogadamy na piątkowym spocie (o ile coś mi znowu nie wyskoczy)
Pozdrawiam wszystkie Belle widziane podczas wyjazdu na północ naszego kraju i z powrotem w ten weekend. Niestety było ich co kot napłakał, a w dodatku żadna nie odwzajemniła pozdrowień :(. Widać tradycja trwa tylko na południu.
Niestety nie będzie mnie na najbliższym spocie, ponieważ mam w tym tygodniu II zmiany:mad:
Coś w tym jest ;) bo jednak w tych "trampach" to mieści się troszkę ludzi;)
A teraz czas na pozdrowienia:
Pozdrawiam kierownika czerwonej 146 widzianego dzisiaj na trasie Bielsko-Kraków w miejscowości Zator, który nagle złapał na manetkę od świateł kiedy mu pomrugałem długimi...chyba Pan nie był wtajemniczony;) i oczywiście pozdrawiam kierownika błękitnej 147 na blachach EPA widzianego dzisiaj na A4 na trasie Kraków-Katowice... oczywiście Pan wiedział o co chodzi :)
Acha, zmiana "A". Szkoda, miłej pracy, ja mam pierwszą
pozdrawiam wszystkie alfy napotkane w gliwicach i na tracie gliwice-rybnik-jastrzębie :)
pozdr. dla 159 czarnej sedan ;) jechaliśmy razem od Giszowca w niedziele;) :)