Printable View
Cytat: Napisał 75andrew155 Dokończona jeśli chodzi o moją. Zostało tylko oklejanie auta Czyli projekt nie skończony....
Cytat: Napisał Artas 155 Czyli projekt nie skończony.... Kurna nie czepiaj się:D silnik jeżdził w innej 155 teraz będzie jeżdził w nastepnej czyli projekt jest już od dwóch lat zrealizowany
Cytat: Napisał 75andrew155 Kurna nie czepiaj się:D silnik jeżdził w innej 155 teraz będzie jeżdził w nastepnej czyli projekt jest już od dwóch lat zrealizowany Kurna nie czepiam się;) ale przejechałbym się czymś normalnym:driver:
Cytat: Napisał Artas 155 Kurna nie czepiam się ale przejechałbym się czymś normalnym No przecież jechałeś:D
Cytat: Napisał 75andrew155 No przecież jechałeś:D 100 lat temu i już zapomniałem!!
Cytat: Napisał Artas 155 100 lat temu i już zapomniałem!! No to ja nic nie poradzę na sklerozę.Przejedziesz się w tym roku nowym wcieleniem:D
Cytat: Napisał 75andrew155 No to ja nic nie poradzę na sklerozę.Przejedziesz się w tym roku nowym wcieleniem:D No na to rzesz karwasz czekam;) do maja się ogarniesz??:D
Cytat: Napisał Artas 155 No na to rzesz karwasz czekam do maja się ogarniesz?? Kwiecień to ostateczny termin wykończenia i w trasę
Każda przekładka to czas i kasa. Andrew zamiast biadolić działa i to mi sie podoba:)
Cytat: Napisał 75andrew155 No przecież jechałeś:D Ja tez jechalem :D zeby nie bylo :D :P