Ewidentnie coś nie po linii FCA. Nie da się dwa razy zrobić pierwszego wrażenia a to zdjęcie fatalnie ukazuje samochód. Do tego jeszcze osoba na zdjęciu. Ktoś już dzisiejszej nocy nie prześpi spokojnie:)
Printable View
Wygląda super;D jest w koncu na co pieniadze odkładać;D
Kolejne zdjecie wyciekło - nadal w przebraniu ale za to widac dokladnie przód :) Wyluzujcie troche - jutro wszystko bedzie wiadomo.
A tak na serio to - jak zwykle powiało malkontenctwem. Klamki juz od jakiegos czasu w alfie nie sa aluminiowe, tylko stylizowane na aluminium. Efekt jest taki ze z tego plastiku pod spodem po pewnym czasie luszczy sie lakier (mowie o 159). Nie wiem po co oceniac nie zaprezentowane auto po klamkach. W tych klamkach (jesli takie beda, podobne do tych w ghibli czy bmw) beda mogli zastosowac opcje otwiierania bez uzycia pilota.
Analagia do BMW to akurat jest duzy plus - bo Beemki wg mnie przegonily stylistycznie inne marki w ostatnim czasie.
Cos mi tu nie gra z tym zdjeciem, sa trzy opcje:
1. Wyciek, ale to jest wrecz nieprawdopodobne ze przez miesiace trzymali wszystkich za pysk a dzien przed, dopuscili do tego
zeby przy aucie pojawil sie ktos z komorka albo smartwatchem. Jeszcze pewnie w garazu w Arese, QVka, ktora byc moze wezmie udzial w premierze. I kto bylby tak glupi zeby tyle ryzykowac?
2. Przeciek kontrolowany, ale takie rzeczy dzien przed wielka premiera? Niemozliwe.
3. Fake. Ktos juz wychwycil podobienstwo do pewnych renderow. To moze byc przerobione BMW.
Swiatla pozycyjne tylne beda bombowo swiecic
Nie może tak wyglądać. Moim zdaniem to jakaś przeróbka. Żadnych proporcji.
Tył ociężały wygląda jak doklejony a bok z tymi klamkami przypomina Skodę Octavia.
Szewi bez urazy bo mówie to jako były Bimmer . Dla mnie Beemka to przykład jak jedno auto po rozciągnięciu i skurczeniu sprzedawać jako "gamę"modeli . Zresztą to samo Audi -porażka i pójscie na łatwiznę. Jedynie Merc trochę odbiega od tej jednolitej masy. Audic to nawet moj kumpel Vageniarz z daleka nie odróżnia:)