pozdrowienia dla srebrnej 166, która stoi w tej chwili przy dworcu PKP w Gliwicach i mam na nią widok z okna w pracy :)
Tablic nie widzę, bo mi krzak zasłania ;)
Printable View
pozdrowienia dla srebrnej 166, która stoi w tej chwili przy dworcu PKP w Gliwicach i mam na nią widok z okna w pracy :)
Tablic nie widzę, bo mi krzak zasłania ;)
Kto z forumowiczów wywołał mnie dziś na CB (Giszowiec ok 8 rano) i pozdrowił? Bardzo to było miłe!:) Swoją drogą, masz dobre oko, skoro poznałeś, że autko z forum, bo nie mam klubowych ramek:)
Z początku byłam trochę zaskoczona, nie widziałam przecież żadnej alfy ... na szczęście powiedziałeś, że jedziesz busem, bo do teraz bym się zastanawiała jak mogłam przeoczyć AR:D
Jeszcze raz pozdrawiam!:)
Pozdrawiam miłą blondyneczkę (chyba) w czarnej alfie 156 sw ze srebrnymi ramkami. Jechałem za Tobą, przecinaliśmy aleje w Krakowie, około 15.20. Pani nieśmiało zamachała. Odmachane, mrugnięte. CO to za imię było na szaliczku , na tylnej szybie, włoskie jakieś. Za diabła sobie nie przypomnę:P)
pozdrawiam kierownika czerwonej 156 nr rej. SL **** spotkanego po 17 w pszczynie:) moze ktos z forum. POMACHANE ODMACHANE:)
Pozdrawiam zepsutą srebrną Alfę 156 rej. SBL kisnącą z trójkątem dziś niemal pod samym Turynem w Tychach - co się stało?
Pozdrowienia dla R.Y.D.Z.A, którego alfa nawet rano we mgle wyróżniała się z tłumu samochodów na parkingu FAP. P.S. Coś Was dużo jechało w tym aucie? :-)
OMG, trzeba zacząć robić zloty na Turyńskiej ;)