Wioska bo wioska, ale łatwo usunąć. Gorzej jak sie sasiedzi zabieraja za tjuning.
Printable View
Wioska bo wioska, ale łatwo usunąć. Gorzej jak sie sasiedzi zabieraja za tjuning.
Takie radzieckie dywaniki już spotykałem w ogłoszeniach i raczej nie zachęca to do zakupu auta ale... identyczne były w moim Spiderze w szwajcarskim ogłoszeniu i teść mi tez mówił, że to musiał jakiś Turek jeździć i żebym nie brał bo to i tamto. Auto okazał się być w super stanie!
Panowie z 916, co myślicie o stanie poniższego egzemplarza?
"Oryginalny" korek zbiornika wyrównawczego i nieco "wypiaskowany" od kamyczków z kół zderzak tylny zauważyłem ;)
Załącznik 253760Załącznik 253761Załącznik 253762Załącznik 253763Załącznik 253764Załącznik 253765Załącznik 253766Załącznik 253767Załącznik 253768
Ładny kolor ;) trudno mi ocenić cokolwiek po tych fotkach niestety.
Wygląda na to, że nie ma klimy. Gorsze od kabrio bez klimy jest tylko kabrio w dieslu, albo nie, nie ma nic gorszego niż kabrioletu bez klimatyzacji.
W sumie to do tego samego co w nie-kabrioletach ;)))
Po to, żeby w piękny słoneczny sierpniowy dzień gdy jedziesz powoli przez miasto z opuszczonym dachem nie dostać udaru, ewentualnie nie rozpłynąć się na siedzeniu.
Ten wyglada nienajgorzej - przynajmniej ze zdjec i opisu, dach odnowiony, jest i hardtop (choc fotek nie ma), srodek nie wyglada na zmeczony.
https://suchen.mobile.de/auto-insera...ction=parkItem