A ja dodałem brakującą uszczelkę pod drzwiami kierowcy ( aso=68zł) , wymieniłem filtr kabinowy, umyłem. oraz zażegnałem skrzypiącego pedału sprzęgła
Printable View
A ja dodałem brakującą uszczelkę pod drzwiami kierowcy ( aso=68zł) , wymieniłem filtr kabinowy, umyłem. oraz zażegnałem skrzypiącego pedału sprzęgła
dokladnie umyłem maleńką, oraz wyczyściłem środeczek.
Górna rura od intercoolera udawała, że jest cała. Zrobiłem mały custom z nierdzewki 57mm i kolanek silikonowych. Spisuje się dobrze i tak samo wygląda.
Załącznik 21807
bella poodkurzana w środku oraz założone aluski z nowymi letnimi gumami :P pozdro
Zrobiłem dzisiaj eksploatację, czyli wymiana:
- akumulatora
- oleju (Selenia Racing 10W60)
- płynu chłodzącego
- płynu hamulcowego
- płynu wspomagania
- olejów skrzyni biegów
- filtry - oleju, paliwa, kabiny, powietrza
plus ogólne sprawdzenie co i jak.
Pozdrawiam :P
tylko wymianka oleju i filtra oleju
i wymianka filtra kabinowego
Wczoraj alfa dostała nowy zawór EGR (stary niestety umarł, czyszczenie mu nie pomogło). Dzisiaj natomiast jedziem na kąpiel :D
Ja wczoraj poprosiłam mojego męża i alfik był gruntownie myty i polerowany :) Ależ się teraz pięknie błyszczy:dance3:
wymienilem gumy na 17stki i zrobielm geometrie ;)
Zalozona kierownica z "guzikami",17 letnie model toora jak z TI,ale 5x100 ale juz za chwile beda oryginaly z TI,poskladany zderzak po przytuleniu koteczka,umyta,odkurzona.czeka jeszcze geometria i sprawdzenie luzow bo 2000km po wymianie wachaczy znowu cos pi....
Kotek spi:)