-
Vesp3r - sorry, ale w życiu to w to nie uwierzę... z tym silnikiem coś takiego jest możliwe tylko z wiatrem, z górki i na zderzaku jakiegoś auta o większych gabarytach, ale i tak chyba przesada, nawigacja Cię oszukuje ;) + przekłamanie licznika, sam mam dystans do swoich 210.. które osiągnąłem z górki i z wiatrem :D
Piotrek_j - Witamy :) mamy nadzieję, że pojawisz się na następnym spocie w Płocku :)
-
na liczniku pokazywało dochodzące 220 do 200 się zebrała ale powyżej już wolno, ale długi dystans i non stop pedał w podłodze bez żadnego obciążenia i odpuszczania pedału gazu sam byłem zaskoczony tym pomiarem w poprzedniej co miałem przed lifta słabiej przyspieszała po wyżej 150 tutaj być może jest jakaś wjebana dopałka albo nie wiem musze wjechać na hamownie i luknąć
-
Czerwona Julka z ramkami na WP kręci się po Płocku :P ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ? ;)
-
Koleżanka za fajera?? Spodobała sie??:D
-
sasza ty przypadkiem nie przyjeżdżasz na bartniczą??
-
1 załącznik(i)
-
Witajcie. nie wiem gdzie mam to zrobić, więc zrobię to tu. Chce serdecznie Pozdrowić Kolegę z "zielonego" sw 156 na WPL. Kolega zawsze "mruga" i macha, a ja zawsze nie zdążam ;)
No to pozdrawiam :) szerokiej Drogi :)
"Niebieska" 156 CTR :)
-
Sasza - Julka tak.. a koleżanki nie widziałem, bo autko stało na parkingu.. ale jak znasz to możesz nam przedstawić!;)
-
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/02/205.jpg panowie pobuszowałem trochę na allegro i teraz zastanawiam się jak upiększyć swoją bellę
-
Myślałem, że te węże będą mniejsze to bym je pod kierunkowskazami nakleił a tak mam problem, może na tylnej klapie gdzie powinien być symbol silnika a ja akurat nic tam nie mam? Co myślicie? A te małe napisy alfa romeo są na lusterka wsteczne fajne czy wiocha?