Fakt;-)
Niech coś robią a nie tylko pizze kręcą ;-)
Printable View
No wg mnie tył świetny i czcionką jest fajna prosta a jak komuś nie pasi to zawsze można zamówić bez napisu.
Jak nie zrobią mumina może być hit na miarę 159.Czekamy na przód :cool:
On dobrze kończy mi się leasing w przyszłym roku :rolleyes: bo będzie w czym wybierać :D
I w tym momencie mogę się pobawić w KRSa, aka Antoniego.
"No mi też. :)))) ale uwierz że tego samochodu nie zobaczysz. jutro, pojutrze nigdy. :)))"
Już nie mogę się doczekać premiery, zdjęcie tyłu wygląda bardzo obiecująco. Ten model może zrobić roz...dol w klasie zdominowanej przez niemiecką trójcę :) Może? Co ja bredzę... Giulia to zrobi!!!
Dziwnie wygląda to auto na tych szpiegowskich fotkach. Jakoś mi się nie chce wierzyć, że Alfa Romeo kopnęłaby w tyłek swój indywidualny design aby wypuścić to coś, nie wiem Mazdo-BMW. Stylistyka to jest (mam nadzieję, że jeszcze jest...) silny atut w rękach Alfy, oby tego nie zaprzepaścili, po tym co widziałem to nawet ludzie z konkurencji - BMW, Audi poczują się mocno rozczarowani. Obecna seria 3 BMW w wydaniu Touring wygląda nieziemsko w porównaniu to tego auta na tych zdjęciach.
Póki co Alfa nas nigdy nie zawiodła designem, mam nadzieję iż teraz tego także nie zrobi.
Na prezentację jutrzejszą auto powinno wyglądać tak :
http://2.bp.blogspot.com/--s74OqpFIR...-Concept-6.jpg
Prawie 2200 postów na temat auta, którego jeszcze nikt w pełnej krasie nie widział. Do jutra chyba wytrzymacie bez zbędnego zmyślania na podstawie szpiegowskich zdjęć?