pozdrowienia dla wlasciciela srebrnej 156 widzianej dzisiaj na parkingu biurowca kolo Magnolii :)
Printable View
pozdrowienia dla wlasciciela srebrnej 156 widzianej dzisiaj na parkingu biurowca kolo Magnolii :)
to kolega z mojej ex-pracy, ale na forum nie bywa... mimo ramek
Dziś widziany na Legnickiej prawdopodobnie Kolega Molique w swojej świeżo zakupionej czarnej GT między 12.00 a 12.30.
Pozdrawiam z czarnej 147FL :) - machać machałem, ale pewnie nie było widać;)
No mi pozostało tylko was mijać moją Mareą ;-(
Kiedyś pozdrawialiśmy się na ulicach Wrocka;-)
Ale nie obraził bym się jakby ktoś mi jeszcze czasem mrugnął siatłami jak kiedyś;-)
Łatwo mnie rozpoznać na drodze,bordowa Marea Weekend z pamiątkowymi blachami
po mojej Funi;-( DW 156LA Szkoda że nie DW 156AR;-)
P.O.Z.D.R.O
widziana czarna 156 po FL na blachach DJxxxx dzisiaj w maku na karkonoskiej ok. godz. 20 :) drugi raz już ją widze :)
Pozdrowienia dla srebrnej 166 jadącej bez przedniego zderzaka, wczoraj na Psim Polu o godz 10 :)
Widziana wczoraj wieczorem na autostradzie w Katowicach 159 na numerach RZ - Rzeszów, auto wygląda rewelacyjnie, mimo iż było ciemno i gnał 180km/h (doszedłem go na chwilę) byłem pod wrażeniem, Alfa 159 CZARNY MAT! Kolego jeśli jesteś na forum wrzuć kilka fotek!!!
Pozdrawiam kierownika srebrnej 156 na blachach DLW bez ramek widzianego na drodze krajowej nr 3 w Radomierzu k/ Jeleniej Góry ok 12:20. Łapka była od kierownika, ale nie wiem czy zdążył zobaczyć moją.