Założyłem oponki Continental PremiumContact na aluski i zainstalowałem welurowe dywaniki ;)
Printable View
Założyłem oponki Continental PremiumContact na aluski i zainstalowałem welurowe dywaniki ;)
Umyte, teflon połozony cacy jest !!!
Co dziś zrobiłem dla swojej Belli? Byłem w aptece i postawiłem swój ukochany bolid na sporym parkingu pod hipermarketem, ustawiłem się obok Corollki, rocznikowo może 2000 może 2001 roku. Wracając podziwiałem jak ten brudny, niedopieszczony po zimie samochód świetnie wyglądał na tle znacznie młodszej lecz przeciętnej urody Japonki. Czasami wystarczy chwila, jeden mały uśmiech naszego auta na tle innego pojazdu by uwierzyć, iż nasza znajomość mogłaby trwać wieki. Pozdrawiam
Odprysk na zderzaku nieco zamaskowany (chociaż i tak mnie wnerwia, bo wiem gdzie jest) poza tym Bella wymyta porządnie na myjni oraz wypucowana w środku :D no i zalana pod korem oczywiście.
założyłem jej dzis letnie pantofelki , wyjmujac przy okazji dwa zeszłoroczne gwożdzie
Zakończyłem walkę z oponami,wkońcu nic nie obciera!!Diabełek wypolerowany,odkurzony,wyczyszczony,gotowy do sezonu!!!!
Jako, że moja bella goła w środku(środek u tapicera) to ją dokładnie odkurzyłem odświeżyłem zPLAKowałem porządnie umyłem szybki wewnątrz po dwa razy aby śladów nie było, urwałem uchwyt na piwo:/ wstawiłem nowy zapach ambipura AntiTabaco, umyłem z zewnątrz karoserię i zamówiłem sobie Nowiuskie felgi Enzo 101 Dark:). Jutro wolne więc będzie polerka plus podwójne mycie szyb od zewnątrz no i jak dobrze pójdzie to odświeżenie plastików na zewnątrz
Zawiozłem do Doktora Seligi na "leguralny przegląd" ;)
To pewnikiem spotkałeś Konradzie Gtv srebrną u niego??
A juści :) Szkoda, że taka krzywda ją spotkała :(