A ja myślałem, że to jest wkręt :D Daje radę :D
Printable View
A ja myślałem, że to jest wkręt :D Daje radę :D
a ja nadal polecam Sonaxa. Ostatnio probowalem produktu K2 - nie jestem zadowolony. Sonax ciagle wygrywa jesli chodzi o jakosc, efekt, oraz czas utrzymywania sie tego efektu. :)
Cebula, Ty jak z czymś wyskoczysz. Co konkretnie Sonaxa może jeszcze napiszesz, bo sonax ma fajną chemię, ma przeciętną chemię i ma też kiepską chemię, zależy o czym mówimy. Na pewno warto brać koncentraty do spryskiwaczy: letni i zimowy są świetne.
Zamowilem sobie k2 akra do silnika. Zdam relacje. No i wypobuje rowniez do plastikow zewnętrznych jet black. Pozdrawiam
Wyslano z Xperia Z
a bo ja wiem Kot co ja kupilem:D Sonax wosk koloryzujacy nanopro. cos takiego. DO srodka to Sonax energy Cockpit Matowy a do felg Sonax Żel do mycia felg :D Jestem bardzo z tego zadowolony :) efekty tych plynow utryzmujaa sie do 3tygodni.
No jak wosk trzyma 3 tygodnie to faktycznie rewelacja. :D
Hahahaha :)
Ale taki jeden z drugim zamiast poczytać, wyskakuje z tekstem "Sonax najlepszy..." :)
Macałem ostatnio na spocie fibrę gyeona q2m boa - masakra, na razie jedną sobie na próbę zamówiłem żeby zobaczyć jak przez zimę wytrzyma, ale na wiosnę chyba wymieniam cały inwentarz. :D
Khot jak za taka cene, dla mnie to dlugo. Nie znam sie az tak, ale dla amatora ladnego wygladu i polysku wydaje mi sie ze wystarcza mi to co mam :) Chociaz gdybym mial cos lepszego za podobna kwote wcale bym nie pogardzil :) Wosk trzyma dluzej niz 3tys oczywiscie, ale po 2-3 tygodniach na aucie jest juz bród , błoto itp. wiec trzeba umyc auto i znowu dac wosk. :PP Moze polecisz cos lepszego w dobrej cenie? Nie chce wydac wiecej na zestaw wosk+ kokpit+ felgi niz 150zl. :p
Tester 1000p który poleży minimum dwa miesiące masz za 23 złote, nałożysz 6-8 razy.