Srebrna alfa 147 po fl na ciemnych alu na ramkach widziana w mazancowicach na stacji diagnostycznej :-)
Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Srebrna alfa 147 po fl na ciemnych alu na ramkach widziana w mazancowicach na stacji diagnostycznej :-)
Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kolegów w ciemnej 156 fl na ramkach dzisiaj w Balicach ;)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej (chyba, bo nie zdążyłem się przypatrzyć) GTV, z którą się mijałem za Strzemieszycami Małymi po 13, ja jechałem od strony Łośnia.
Światłami nie zdążyłem mrugnąć ale łapki były.
a ja pozdrawiam kolegę w 147 SK srebrnej widzianej wczoraj około południa w Katowicach przy szpitalu na medyków ;)
Pozdrowienia dla oramkowanej 159SW rej. SJ stojącej wczoraj przy Castoramie w Chorzowie
Pozdrowienia dla srebrnej 156 na rej. OP widzianej wczoraj na wysokosci reala w sosnowcu. Pozdrawiam
Jak przyjeżdżacie do Wisły, Ustronia, Istebnej na weekend to bym prosił żebyście odpowiedzili na pozdrownie, bo mnie krew zalewa!!!!
Macham i macham i mało kto odpowie!!!
Pozdrawiam kolegę z ciemnej 159 SW rej. ST... mijanego jakieś 40 minut temu na DK44 :)
Pozdrowienie dla kolegi z ciemnej 159 na tablicach KCH która stała pod MC Donaldem w Tarnowskich Górach
Pozdrowienia dla Kolegi w srebnej/szarej AR 166 SBE dzis okolo 20 na wjezdzie na DK 86 w Giszowcu :D
pozdro dla pasazera białej giuletty spotkanej kolo 23:30 ? w katowicach tylko niepamietam ulicy :D
Mogłeś krzyczeć, siedziałem zaraz przy drzwiach:P
Pozdrowienia dla srebrnej 156 "Lipowa" od której dostałem "bilecik" pod CH Pogoria.
też pozdrawiam :) Nigdy, nikomu "bilecików" nie zostawiałam... ale nie mogłam się opanować :) no i bałam się że deszcz zniweczy moje wysiłki...
Pozdrowienia dla 156 SW FL stojącej pod Carrefourem w Jaworznie (sobota)
SJ 60370
Spoko, Lipowa, nic się nie zamoczyło, a i widziałem, że staje obok autka na ramkach ale nie przypuszczałem, że to Alfaholiczka :)
Czarna i oramkowana 156 SJ7.... Dziś rano na A4 w Katowicach. Były światełka ;)
@Amator91 Gdzie masz ramki? :D
Również pozdrawiam!
Muszę zamówić :D zrobię belli prezent na sezon letni.
"Spoko, Lipowa, nic się nie zamoczyło, a i widziałem, że staje obok autka na ramkach ale nie przypuszczałem, że to Alfaholiczka :)"
Nooo, Coachu, nie przypuszczałeś, bo przewaga męska jak mniemam.
Mój brat mnie zaraził :) a więc jednak męska siła sprawcza hehe.
Pzdr. dla Bociana :D
Pozdrowienia dla tomio trabilem niewiem czy slyszales pozdrawiam.
Kogo to dzisiaj puszczałem na światłach przy targu w Wodzisławiu? Czerwona 147 z ramkami klubowymi oraz z naklejką na boku auta.
Pozdrowienia dla kierownika Gt, ktory stal na parkingu w forum niedaleko mnie :)
Pozdrawiam kolegę ramzesss3, przystanął bym pogadać ale niestety kumpel który ze mną jeździ do pracy za bardzo mnie poganiał.
Ja pozdrawiam kierowniczkę srebrnej AR 147 SPS ****, ktora na kobiurze parkowała koło ZAAK'a zatrąbiłem ale chyba nie wiedziała o co chodzi :(
Narysowane z mojego super najlepszego iPhone'a :D
Pozdrawiam kolegow jadacych w korku w strone olkusza z czerwonej 147 i ciemnej 147 pomachane i odmachane.
Naur a Ty gdzie tak smigasz ostatnio na Kato i spowrotem?;]
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej MiTo SK... ,zaparkowanej w Katowicach na ul. Broniewskiego . Wyśledzona o godz. 8:24 :cool: