Fajna sprawa :)
Printable View
Fajna sprawa :)
Tomek nie kombinuj , bo ja już zbieram na wyjazd na Kubice :) Powitac towarzystwo dawno nie zaglądałem tu.
Kubica i basta. Tomek, masz za dużo czasu wolnego? to idź pomaluj jeszcze raz felgi na zimę coby nie pordzewiały ;)
Witam
to kiedy nas odwiedzicie ???? , Sławek słyszałem ze Tomek kupuje felgi telefony ????? , bo te jego obecne czarne zle sie prezentuja na alfie hmmmm
never telephony a co wrazie co jakby kubica nie wypalil nie fisiowac ty klubowicz z volvem na spot jakis przyjedz a nie nie odwiedzasz nas :) drogi jacku postaramy sie moze w tym roku :)
---------- Post dodany o godzinie 14:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:52 ----------
...:D
Planujecie sie jakos w najblizszym czasie, gdzies spotkac. Niedziela lotnisko czy cos ?
Po Kubicy to raczej jak najbardziej, tyle że ze względu na tem. i ciemności trzeba będzie skoczyć na jakąś kawkę czy cuś.
Jak spotykacie sie na kawie, to gdzie najczesciej, czy macie jedno stale miejsce? Bo nawet jakbym chcial wpasc, to nie wiem gdzie :)
to jest roznie wczoraj ktos wymyslil kulture czyli pomaranczowy fortepian :) hiacynty radze ci byc za tydzien bo ci sam ta alfe dopcham tu
Alfa u mechanika, jak zrobi to przyjadę (nowe zawieszenie to będę śmigał). W zwiazku z naprawą Alfy na Pomarańczowy Fortepian mnie nie stać, więc postoje 15 minut na lotnisku.:P